Nimbus C11

Dubbla utom- eller inombordare

Ljus hyttbåt på 40 fot!

Nimbus C11 är framtidens pendelbåt, utformad för att ge plats åt 10–12 personer och erbjuda ultimat komfort för året-runt-resor. Möt den moderna pendelbåten som anpassar sig till alla dina aktiviteter, oavsett om det är fiske, bad, socialt umgänge eller avkopplande semestrar. Med C11 kan du njuta av varje ögonblick, oavsett om solen strålar eller regnet öser ner, tack vare vår förmåga att skydda dig från väder och vind. Välkommen till framtidens båtliv med Nimbus C11.

COMMUTER FÖR ÅRET-RUNT-BRUK!

Nimbus C11 är en modern 40 fots motorbåt som sätter komfort och rörelsefrihet i förarsätet. Båten utstrålar innovation och rymd och är skapad för dem som vill njuta av en bekväm och trivsam resa, med ett skrov som erbjuder en mjuk och tyst färd i alla typer av vatten. Denna "hyttbåt" är den perfekta följeslagaren för snabb pendling året runt, aktiva skärgårdsexpeditioner och längre dagsutflykter med övernattning.

Nimbus C11 | Commuter
LJUS OCH LUFTIG SALONG!

Nimbus C11 erbjuder en vidsträckt panoramavy som uppskattas av alla ombord, tack vare generös takhöjd, rikligt ljusinsläpp, flexibla sittgruppsarrangemang och gott om förvaring. Salongen strålar av ljus och rymd med extra stora skjutdörrar på sidorna, en bakre skjutdörr och ett elektriskt glastak som skapar en känsla av frihet och öppenhet.

U-soffan med plats för 7 personer vid matbordet kan smidigt förvandlas till dubbla soffor, vilket gör att upp till 9 personer kan sitta bekvämt i färdriktningen. Båten är utrustad med värme och defroster för att säkerställa en komfortabel boendemiljö oavsett väderförhållandena.

REJÄLA PROMENADYTOR RUNT OM!

Salongen är centralt placerad med bred walkaround-design och stadiga rostfria räcken för fri rörlighet ombord. Den generösa badplattformen delas i två delar för utombordare eller är gigantisk för inombordare. På babord sida finns ett automatiskt elankarspel, och på styrbord sida finns en robust bad- och räddningsstege för enkel åtkomst från sjön. Det breda gångdäcket på båda sidor om hytten möjliggör smidig passage och en känsla av fartygskänsla, vilket underlättar bordningen. Med generös fotsbredd och ett stadigt överliggande reling blir det bekvämt att gå ombord, oavsett om du bär matkassar eller har barn med dig.

NIMBUS HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningslokal i Täby. Här presenterar vi ett brett urval av Nimbus-modeller och erbjuder möjlighet till provturer på Stora Värtan. Vi har smarta "All Inclusive"-paket, förmånliga försäkringsalternativ samt flexibel finansiering. När du väljer att köpa din båt hos oss, kan du även räkna med vår omfattande support, inklusive service, underhåll och vinterförvaring. På Flipper Marin är vårt mål att se till att du är en nöjd kund! Kontakta oss på telefon: 08-544 44 240 eller besök oss på Hamnvägen 8 i Täby, Stockholm. Du kan också besöka vår hemsida på flippermarin.se för mer information.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-11-06