Nimbus T11

Dubbla Mercury V10 med joystick

Nimbus T11 fungerar utmärkt med dubbla V8 på 300 hästar. Nimbus T11 med 600 hästkrafter accelererar snabbt till en toppfart runt 40 knop, där vi värdesätter möjligheten att köra snabbt och inspirerat och samtidigt få en kul men trygg körupplevelse. Önskas en mäktig upplevelse, väljer ni dubbla V10 på 400 hästkrafter. Då får ni en båt runt 50 knop tack vare större växelhus, större propellerarea, mer hästkrafter och joystickstyrning för enklare manövrering.

Nimbus T11 | Tender | T-Top
FRÖJD ATT KÖRA MED DEN SENASTE TEKNIKEN!

Nimbus T11 är väldigt lättkörd tack vare all ny automatik i motorn som Cruise control och Active trim, som håller koll på båtens fart och hur den ligger längdledes i sjön. Det luftsmorda skrovet har Zipwake interceptorer som stabiliserar båten sidledes. Det är otroligt enkelt att köra det behövs ingen trimning alls under körning, det är bara att hålla uppsikt och gasa. Båten är kursstabil och att hoppa i vågorna är en ren fröjd för alla ombord.

ENKEL PASSAGE UT TILL BADPLATTFORMEN!

Man kommer enkelt och säkert ut på badplattformen genom en bred passage förbi aktersoffan. Den generösa badplattformen är uppdelad i två delar där man kan bada, fiska eller bara hänga och njuta. På babord sida finns även det automatiska elankarspelet och på styrbord sida finns bad- och räddningsstegen med sin rejäla konstruktion, som gör det så enkelt ta sig upp från sjön.

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Nimbusmodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Nimbus starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Nimbus T11.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-11-03