Johan Ulveson & Peter Dalle

Ger sig ut till havs

Låt oss presentera Alukin C 650 | Cabin | – en båt som är så robust och välbyggd att den skulle kunna vara regisserad av Johan Ulveson och Peter Dalle själva! Den här båten är inte rädd för några tuffa tag, oavsett väder eller årstid. Med en imponerande längd på nästan sju meter, inklusive en kraftfull V6-motor, gör den sig redo för äventyr. De höga friborden ger en känsla av säkerhet som omfamnar dig, och du kommer känna att du kan lita på båten, precis som du litar på din favoritkomikerduo.

 

Storbåtsfasoner

Hela skrovet är nu byggt i Finland, på Campnou-varvet – ja, du hörde rätt, precis som om Johan och Peter själva hade haft ett finger med i spelet. Skrovet är till och med förstärkt och har en 5 mm kraftfull dimension, så du vet att den är redo för året runt bruk. Tillverkningen av skrovsidorna sker i ett stycke, så du slipper de där irriterande synliga svetsfogarna. Det helsvetsade skrovet ger en överlägsen styrka, precis som Johan och Peter är i sina filmer!

Johan Ulveson och Peter Dalle ger sig ut till havs i Alukin C650
Här kommer en TUFF SUV!

Nu tänker vi inte på de vanliga SUV:arna som du ser på landvägarna. Nej, här står SUV för Sport Utility Vessel, och Alukin Cabin 650 är precis det. Den är som skapad för äventyr i skärgården, och Johan och Peter skulle säkerligen ha skrattat gott åt att kalla den här båten en tuff SUV. Den är inte bara tålig och lättmanövrerad, den är också snabb och smidig – precis som en komedi regisserad av de bästa.

Båten har höga fribord, precis som Ulveson och Dalle har höga skratt. En stor taklucka och en hel akterdörr gör det möjligt att öppna upp hela båten och låta frisk luft flöda genom hytten, vilket kan vara riktigt skönt under de varmaste sommardagarna. Inredningen är både stilren och funktionell, precis som Johan och Peters komedier – med snyggt gråa detaljer och bekväma Grammerstolar som ger dig en lika bekväm upplevelse som du får när du ser dem i sina större projekt. Så, ge dig ut på äventyr med Alukin C 650 och upplev havet på det Johan Ulveson och Peter Dalle-sättet!"

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Alukinmodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Alukins starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Alukin C650.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-10-17