NIMBUS

FEEL THE DIFFERENCE!

Sedan 1968 har Nimbus tillverkat båtar som uppfyller kraven från den medvetna båtägaren som uppskattar smart funktionalitet, komfort, säkerhet och skandinavisk design. Egenskaper som är lika viktiga oavsett om du tar en dagstur i skärgården, semestrar med hela familjen ombord, eller pendlar från sommarstället in till stan. Nimbus passionerade team av båtbyggare har mer än femtio års kunskap och strävar efter att uppnå perfektion i varje detalj. Ambitionen är att göra ditt båtägande och liv ombord så bekvämt som möjligt.

 

SKANDINAVISKT DESIGN!

Att äga en Nimbus handlar inte bara om att köra säkert och bekvämt i alla väder eller gott om stuvutrymme. Viktiga ingredienser är också design, materialval, färger, hantverk till leverans och service. Flipper Marins ambition är att göra båtägandet ombord så bekvämt som möjligt.

TENDER

Är en sportig familjebåt för ett aktivt båtliv. Vill du ha topprestanda då är Tender det optimala valet. Du får en riktig walkaround-/daycruiser-båt som tänjer på alla gränser, och där vinddraget i håret känns angenämt. Behöver man övernatta så erbjuder denna exklusiva dagtursbåt en välplanerad förruff med övernattning, ett fullt utrustat pentry med bra förvaringsmöjligheter och ett rymligt wc-utrymme. Med moderna lösningar får familjen en ny favoritleksak.

WEEKENDER

Nimbus walkaround- och daycruiserbåtar förenar enastående körglädje, stilren design och den fantastiska frihetskänsla som kommer av att åka öppet. Modellerna har ett brett walkaround-däck som är mycket uppskattat, man kan gå tryggt och säkert från akter till för oavsett hur rörlig eller båtvan man är. Öppna modellerna passar er som söker trevliga dagtursbåtar för umgänge och vattenlekar, dessutom finns det en ombonad förruff med full utrustat pentry, rymligt wc-utrymme och övernattningsmöjlighet för ett par dagars vistelse ombord.

COMMUTER

Design är mer än bara vackra linjer och smarta utrymmen. Det handlar om att skapa en känsla av självklarhet. Det är därför vi har matchat Nimbus kabin- och transportbåtar med spännande yttre med en rymlig och välkomnande interiör. Här är det lätt att trivas. Båten har fantastiska, stora fönster som gör att salongen flödar av ljus. Stora öppningsbara skjutdörrar på sidorna med direkt access till båtens walkaround. Gångdäcket är mycket användarvänlig och gör att man kan röra sig smidigt och säkert på hela båten vilket uppskattas av barn, hundar och föräldrar.

Nimbus modeller 2022 hos Flipper Marin

DROPHEAD

Nimbus 305 drophead är en ”one liners” daycruiser på 10 meter som har en smart speed-lösning, där det är behagligt att färdas för samtliga ombord. Båten ligger alltid rätt i sjön och har ingen planingströskel. Marchfarten är max 20 knop. Denna daycruiser lämpar sig för dags- och weekendturer med många ombord som uppskattar en behaglig fart med lagom vind i håret och värdesätter social samvaro där normal samtalston kan föras.

COUPÉ

Nimbus semester- och familjebåtar har de tidlösa linjerna som en elegant kabinbåt ska ha. Båten har framgångsrikt framhävt de skandinaviska särdragen som bygger sin prestige på en funktionell elegans. Hon har en ombonad salong och ett välutrustat pentry där det skall ligga, det vill säga i båtens rymligaste del. Den ljusa och spatiösa salongen har access till det rymliga akterdäcket genom en generös skjutdörr, som ger förnämlig luftväxling och fläkt varma sommardagar. Den är också skön att kunna dra igen en kulen höstdag och ändå bevara känslan av rymd och fri utsikt.

FLYBRIDGE

Nimbus 405 Flybridge är en påkostad långfärdsbåt med generösa utrymmen både nere och uppe. Från flybridge kan man styra båten eller bara umgås eller sola i den trevliga sittgruppen. En trappa ner finns härliga sällskapsytor bara ett stenkast från vattnet, som också kan användas som matplats med direktkontakt med pentryt i salongen. När solen går ner, förflyttar man sig gärna in till salongen till sköna soffor eller den inre matplatsen. En omtyckt detalj är gångdäcket på styrbord sida. Layouten är mycket användarvänlig och gör att man kan röra sig smidigt och säkert på hela båten vilket uppskattas av alla.

FÖR DIG SOM VÄRDESÄTTER ÄKTA HANTVERK!

För att tillmötesgå alla båtmedvetna erbjuder Nimbus modellprogram allt från semesterbåtar till dagtursbåtar. Det är även en njutning att äga och förvalta en Nimbus som tar dig genom hela livet, om du så vill. Företagets kunnande och fokus på tekniskt och designmässigt ledarskap borgar för att ditt ägande blir starten på en passionerad och förmodligen livslång relation med Nimbus.

All Inclusive 2022

Flipper Marin | Alltid sol hos oss | FLIPPER