Nedan ser ni våra filmer

 

Aquador

 

Utöver gångegenskaperna uppmärksammas Aquador för sina generöst tilltagna ytor för socialt umgänge. Och bo-utrymmena är inventiösa, bekväma och marknadens bästa. Hantverk och materialval är på högsta nivå. Man ser att tillverkaren inte har sparat på vare sig detaljer eller resurser, här är endast det bästa gott nog. Klassiska materialval som pärlvaxad teak och handpolerat rostfritt för tankarna till storheter inom båtbyggarkonsten.

Bella

 

Bella gör nu om i sitt modellprogram och ska skala ner antalet modeller till en handfull. Först ut i den nya serien är Bella 550 BR som ska säljas med en bra grundutrustning till ett måttligt pris. Man väljer också att dra ner på hästkraftshysterin och säljer 550 BR utrustad med en Mercury F100 ELPTO, vilket ändå får anses vara en ganska normal bestyckning i dagsläget. Motorn ger en maxfart på cirka 36 knop med mycket fördelaktiga förbrukningssiffror.

Flipper

 

Flipper är konstruerad för att täcka dagens behov av båtar där ägarna vill ta med sig familj och vänner ut på sjön för att umgås. Detta har inte gjorts på bekostnad av vare sig körglädjen eller tryggheten. Gemensamt för samtliga modeller är att när man satt sig bakom ratten vid den väl genomtänkta, smått cockpit-liknande förarplatsen, då är man såld! Stolen känns proffsig och går att justera i stort sett utan begränsningar. Instrument och reglage är strategiskt placerade. Och en snyggt infälld Simrad GPS med multiskärm, signalerar att tillverkaren engagerat sig i alla detaljer.

Falcon

 

Aluminiumbåtar har varit populära i många år. Många uppskattar att båten i stort sett är underhållsfri. Dock tycker många att de blir lite råa, då själva materialet inte har någon ”mysfaktor”. Och det är här Falcon kommer in i bilden. Vissa kalla detta för hybridbåtar, när skrovet är aluminium och resten, överbyggnad och inredning är i plast. Vi kallar det inte för hybrid, vi kallar det för Modern Aluminiumbåt.

Alukin

 

Alukin aluminiumbåtar, med tillverkning i Roslagen, är från början främst framtagna för kommersiella syften. Båtarna används idag av människor med en aktiv livsstil alltså de som kräver tåliga båtar och som kan användas året runt. Och styrkan i Alukins skrovkonstruktion är testat och väl beprövat, av riktiga användare. De som ställer de allra högsta kraven på säkerhet och sjöegenskaper. Båtarna är kompetent och rikligt utrustade som standard. Mercury har varit det självklara valet av motorer!

Övriga sevärda filmer

 

Kontakta oss om du har frågor

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef