Flipper 650 DC

Sveriges populäraste daycruiser

Flipper 650 DC har cementerat sin position som ledande inom moderna daycruisers i Sverige. Med sin senaste uppgradering har tillverkaren visat att de är pionjärer inom branschen, och de fortsätter att utveckla det starka europeiska varumärket. Den smarta och innovativa designen gör den till en oslagbar daycruiser.

 

Sittbrunnen är enastående!

Den generösa layouten passar alla behov - sola, äta, sova eller bara umgås. Den eleganta och slitstarka klädseln strålar kvalitet. Skyddad bakom vindrutan erbjuder alla sittplatser bekväm komfort och panoramautsikt.

All Inclusive - och lite till!

650DC är utrustad för skärgårdsturer och korta övernattningar med familjen. Två kojplatser under fördäcket, en rymlig aktersoffa som blir solbädd eller sovplats för två, och kylskåpet håller maten fräsch. Det lilla gasolköket och den smarta kemtoaletten gör den till en perfekt "weekender."

Flipper 650 DC
Smidig ombordstigning!

Säkert och enkelt tar du dig ombord via den öppningsbara vindrutan och går tryggt på de förlängda badplattformarna. Två rymliga ankarboxar i aktern. Breda akterpartiet gör alla aktiviteter enkla - wakeboardåkning, fiske eller bad. Den utfällbara bad/räddningsstegen är en smart och säker detalj.

Modern och säker förarmiljö!

Simrads multiskärm och GPS ger all nödvändig information för säker navigering. Reglage och knappar är lättåtkomliga. Tillsammans med den ergonomiska förarstolen blir körningen en ren glädje.

Inget dåligt väder!

Kapellösningen gör det enkelt att snabbt skydda familjen under kapelltaket med ståhöjd och panoramautsikt. Kapellet är smidigt undanstuvat i ryggstödet på aktersoffan när det inte används - en smart funktion som alla moderna båtar borde ha!

Perfekta sjöegenskaper med Mercury V6-200 DTS!

Flipper 650 DC imponerar med sitt lättdrivna skrov och kraftfulla motor. Den glider smidigt upp i plan och erbjuder en ekonomisk körupplevelse. Tyst, snål och trygg även i hårt väder. Med Mercury V6-200 hk får du imponerande fartresurser och en lättmanövrerad båt.

Bästa andrahandsvärdet!

Flipperbåtarna har en lång historia av överlägsen design och produktutveckling. De är en ren investering i ett långt och härligt båtliv som många ägare uppskattar. Flippers design är så tidlös att de verkar vara i morgondagen, och du kommer att njuta av ditt båtliv längre än någon annan!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Flippermodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Flippers starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Flipper 650 DC.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-09-21