Falcon BR4

Lätt att traila

Upptäck det ultimata äventyret med Falcon BRs 4, den ultimata båten för dem som älskar att traila och fiska med stil. Falcon BR4 är den nya kungen på vattnet, med sin tuffa och självsäkra attityd tar den ditt båtäventyr till en helt ny nivå.

 

Denna 5-metersskönhet imponerar direkt med sina generösa innerutrymmen och ett rymligt fördäck som är lika smart som det är praktiskt. Här finns plats för allt du behöver, oavsett om du är ute efter en avkopplande dag med fiske eller en adrenalinfylld wakeboardåkning. För storfiskaren finns gott om plats att jobba och förvara all utrustning.

Med 60 hästkrafter under motorkåpan och ett kraftigt skrov som tystar sjöljuden tar Falcon BRs 4 dig dit du vill med stil och prestanda. Den är smart och mångsidig, perfekt för äventyrslystna familjer, wakeboardentusiaster och aktiva fiskare. Dess imponerande last- eller fiskeutrymme föröver och båtens rymliga stuvkapacitet gör att du kan ta med dig all utrustning du behöver för en perfekt dag på vattnet.

Falcon BRs 4

Inne i båten sitter du bekvämt och säkert, omgiven av stadiga, härdade rutor. Mellan pulpeterna finns en smart tvådelad glasdörr som gör att du enkelt kan röra dig ombord. Förarplatsen är proffsigt utformad med en centralt flushmonterad Simrad GO9 som är anpassad efter dina behov.

På akterdäcket finner du en unik design som erbjuder en säker plats för fiske eller vattenlekar. Mittendynan och ryggstödet på aktersoffan kan enkelt tas bort för att skapa en passage till det rymliga akterdäcket på samma nivå. Detta gör det enkelt och säkert att röra sig runt motorn och vattenskidbågen.

Falcon BR4 är liten i storlek men stor i prestanda. Den är lätthanterlig och smidig, och både vuxna och barn kommer snabbt att känna sig hemma ombord. Den miljövänliga och tysta Mercury fyrtaktaren på 60 hästkrafter ger en optimal bränsleförbrukning och prestanda som är redo för alla äventyr, oavsett om sjön är lugn eller guppig.

Att traila Falcon BRs 4 är enkelt tack vare dess låga vikt, vilket gör att du inte behöver en stor bil för att ta den med dig på äventyr. Oavsett om det är semester med familjen eller fisketur med kompisarna kan du enkelt utforska nya vatten på ett smidigt sätt.

Slutligen, tack vare det marinaluminiumskrov med en hård och glansig yta behöver du inte oroa dig för bottenmålning. En enkel tvättning med vatten då och då räcker för att hålla båten i toppskick. Med Falcon BRs 4 blir båtägandet en ren njutning, och äventyret på vattnet kommer aldrig att bli detsamma igen.

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Falconmodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Falcons starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Falcon BRs 4.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-09-20