Alukin CW 750

Se hur arbetsbåten fungerar

ALUKIN CW 750, den 7,7 meter långa aluminiumarbetshästen, är utformad för att dominera skärgårdens utmanande förhållanden året runt. Hytten är en mästerverk av design med optimerad sikt och smidiga dörrar i både fören och aktern som strömlinjeformar in- och utstigningen. Bogrampen kan manövreras bekvämt från förarplatsen. Och när det gäller lastutrymme, kan det stora lastdäcket i fören rymma stora laster, upp till 2,50 x 1,28 meter, perfekt för att ta ombord allt från fyrhjulingar och kraftfulla gräsklippare till tungt byggmaterial.

 

ALUKIN CW 750 är lika pålitlig som vädret är oberäkneligt. Oavsett om det är soligt eller stormigt, uppfyller denna Cabin Work-båt kraven hos skärgårdens hängivna befolkning som kräver funktionalitet och säkerhet under alla årstider. Komforten är en trevlig bonus. Denna tekniskt avancerade aluminiumbåt kan rymma upp till 8 personer och erbjuder enkel ombordstigning via den elektriskt nedfällbara bogrampen. Två rymliga badplattformar i aktern underlättar både på- och avstigning och skyddar samtidigt motorn vid akterlig angöring.

Alukin CW 750 | maxad genogång

Lastdäcket är utformat med användarvänlighet i åtanke, med en jämn och halkfri durkplåt som gör lastningen enkel och säker. Den elektriskt nedfällbara bogrampen gör det smidigt att gå runt hytten när det behövs, och de breda skarndäcken ger säker gång med kraftiga (40 mm) grabbräcken för extra stabilitet. Kabinen har även en enkel genomgående passage med två rejäla dörrar, en i fören och en i aktern.

Hytten är ljus och luftig, med stora dörrar som leder till både för- och akterutrymmen. Förare och passagerare njuter av bekväma Grammerstolar med fjädrande egenskaper och praktiska fotstöd, vilket ger överlägsen komfort under långa arbetsdagar i skärgården. Efter en krävande dag på vattnet är dessa "fåtöljer" en välkommen reträtt för trötta kroppar. ALUKIN CW 750: Det ultimata valet för de som kräver prestanda, funktion och komfort i ett enda imponerande paket.

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Alukinmodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Alukins starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Alukin CW750.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-09-17