Aquador 28 HT

Se hur man fäller upp kapellet

Upplev Aquador 28 HT - din sommardröm på vattnet! Med vårt hängivna team av experter och en framgångsrik historia av tidigare modeller, tar Aquador ännu ett steg mot oöverträfflig prestanda. Den rymliga badplattformen har utvidgats för ännu mer glädje på vattnet, där solstolar och vattenleksaker kan husera i överflöd. Vi har tänkt på allt, inklusive ett smart förvaringsutrymme för fendrar och en dedikerad grillplats. Ankaret göms elegant under en lucka för att undvika onödiga trassel.

 

Aquador 28 HT har en planlösning som är lika smart som den är yteffektiv. Aktern är öppen och badar i naturligt ljus, med stora fönster som ger dig enastående utsikt. Vår Hardtop och det smarta kapellet gör att du kan njuta av skandinaviskt väder och förlänga säsongen. Den nya, tåliga Silvertex-klädseln på aktersoffan ger dig en exklusiv känsla.

Samlas runt det generösa matbordet med plats för sex personer och njut av kulinariska mästerverk tillagade i det välutrustade pentryt. Keramisk häll, rymligt kylskåp och smarta arbetsytor är standard. Vår "vinkyl" ser till att dina drycker serveras vid perfekt temperatur.

Fäll upp akterkapellet på Aquador 28 HT

Det finns ännu mer att älska! Vår omtyckta aktersoffa kan enkelt omvandlas till en extra säng eller solbädd. Med en enkel knapptryckning sänker du det elektroniskt styrda bordet till rätt höjd och drar på de bekväma dynorna. Allt i sittbrunnen är klätt i det slitstarka Silvertex-materialet, och dynorna är designade för ultimat komfort. Förar- och passagerarsätena är lika bekväma, vilket gör långa skärgårdsutflykter till en njutning.

Förarplatsen är en imponerande kommandobrygga med elegans och toppmodern teknik. Den 16-tums multiskärmen från Simrad har allt du behöver, inklusive GPS och motorinformation. Elektroniska motorreglage, Cruise Control, bogpropeller och fjärrstyrt ankarspel ger en säker och inspirerande körupplevelse. Du kommer att känna att du har full kontroll.

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador 28 HT.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-09-11