Nimbus C9

MODERN PENDLARBÅT!

MODERN PENDLARBÅT MED BRETT PROMENADDÄCK!

Nimbus Commuter Nio, C9, är en snabb pendelbåt på 9,5 meter som sätter komfort och rörelsefrihet ombord i främsta rummet. Båten är rymlig och smart utformad för dem som vill ha en bekväm och trivsam upplevelse på vattnet med ett skrov som glider tyst och lugnt i alla typer av vatten. Denna "hyttbåt" är en mångsidig och snabb "Commuter", skapad för året-runt-pendling såväl som aktiva skärgårdsäventyr och längre dagsturer med övernattning.

SMART DESIGN!

I C9 prioriterar vi utrymme och funktionalitet för att erbjuda maximalt lastutrymme och tillgänglighet ombord. Resultatet är enkelt åtkomliga förvaringsutrymmen, breda gångbord, extra stora skjutdörrar och rymliga passager där två personer kan mötas bekvämt. Nimbus C9 är en "Commuter" som är formgiven för att göra det dagliga båtlivet så enkelt och bekvämt som möjligt, oavsett om du är ensam ombord eller har många passagerare med dig.

Nimbus C9 | Commuter
GENERÖST "PROMENADDÄCK" SOM UTMÄRKER SIG!

Ett uppskattat inslag är det breda promenaddäcket på båda sidor om hytten, som gör att det är enkelt och säkert att förflytta sig från fören till aktern och ger en känsla av att vara på ett större fartyg. Denna däckslayout är mycket användarvänlig och underlättar även trygg och säker ombordstigning. Promenaddäcket har gott om plats för att röra sig och en stadig reling, vilket gör det lättare att gå ombord med kassar eller barn i famnen.

STILFULL ÅKTUR!

Nimbus C9 är båten för dem som uppskattar innovativ, noggrant genomtänkt skandinavisk design i kombination med praktiska lösningar och funktionalitet. Hytten är ljus och rymlig med en stor taklucka i glas och stora glasytor runt omkring. Förarplatsen har två bekväma stolar som kan vändas mot bordet och aktersoffan, där det finns gott om plats för upp till 5 personer. Passagerarsoffan i salongen kan enkelt omvandlas till en extra bädd för två barn eller en vuxen. Under däck finns en bekväm dubbelsäng, ett separat toalettutrymme och en smart köksdel.

NIMBUS HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningslokal i Täby. Här presenterar vi ett brett urval av Nimbus-modeller och erbjuder möjlighet till provturer på Stora Värtan. Vi har smarta "All Inclusive"-paket, förmånliga försäkringsalternativ samt flexibel finansiering. När du väljer att köpa din båt hos oss, kan du även räkna med vår omfattande support, inklusive service, underhåll och vinterförvaring. På Flipper Marin är vårt mål att se till att du är en nöjd kund! Kontakta oss på telefon: 08-544 44 240 eller besök oss på Hamnvägen 8 i Täby, Stockholm. Du kan också besöka vår hemsida på flippermarin.se för mer information.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-11-07