Aquador 250HT

En modern familjebåt!

Hardtopdesign som ligger i tiden!

Trendig båtdesign fokuserar nu på ljusa, rymliga och användarvänliga båtar med extra komfort. Aquador 250HT har en ny hardtopdesign som har ett genomtänkt koncept där glaset sträcker sig från sittbrunnen till aktersoffan. Genom att enkelt öppna glaspartierna skapas en öppen och rymlig känsla. Kapellrutorna förvaras smidigt i kapellgarderober för att öka flexibiliteten. Den moderna hardtopdesignen ger en känsla av rymd och skydd samtidigt, oavsett var du är ombord.

Aquador 250 HT | Hardtop
AQUADOR 250 HT HAR ETT UNIKT SKROV!

Aquadors nya AquaDynamic-skrov gör att båten planar vid låg hastighet, vilket kräver mindre gaspådrag för att komma upp i marschfart, något som ger lägre bränsleförbrukning. Flipper Marin rekommenderar Mercury V8-250 hk utombordare.

Familjebåten har en imponerande förkabin!

Under däck finns en modern planlösning med två bekväma sovutrymmen, något ovanligt för denna båtstorlek. Direkt under den breda trappan finner du den rymliga dubbelkojen på styrbordssidan. "Ägarhytten" ligger framst på båten och erbjuder en inbjudande atmosfär. Toalettrummet på babordssidan har full ståhöjd, naturligt ljus från skrovfönstret, bidédusch, smart skåpförvaring och ett stiligt handfat med bänk i Corian som förstärker den genuina Aquador-upplevelsen.

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi Aquador och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt, för dig att äga en Aquador 250 HT.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-11-13