Stockholm

Allt för sjön är inställd 2022

 

Allt för sjön är det självklara eventet för dig som älskar allt som har med båtar och båtliv att göra! Tyvärr är det inställt för 2022 på grund av pandemin.
Sveriges största båtmässa skulle ägt rum 12-20 mars.
- Nu ställer vi om siktet mot Båtmässan 2023!

 

 

Båtmässan "Allt för sjön" i Stockholm är inställd 2022 på grund av pandemin

Samtliga större båtmässor i dessa tider har ställts in och även nu båtmässan "Allt för sjön" i Stockholm 2022. Regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterades ytterligare skärpta restriktioner som i princip omöjliggjorde att genomföra båtmässa.

Den första båtmässan i Stockholm var 1922, därmed fyller båtmässan Allt för sjön 100 år i år - det skulle firas med många roliga överraskningar både innan och under mässdagarna, men det får väntas till nästa år.

Flipper Marin har en ny större utställningshall

FLIPPER MARIN BYGGER EN NY STÖRRE UTSTÄLLNINGSHALL

Vår nybyggda utställningshall i Täby på 1300 kvm är klar i mars 2022. Eftersom utställningsytan blir mer än dubbelt så stor får vi äran att även visa Nimbus. Utöver Nimbus visar vi Aquador, Flipper, Bella, Alukin, Falcon och den nya elbåten Zero. Vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra finansieringslösningar och prisvärda försäkringar. Tack vare våra starka varumärken, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en båt från Flipper Marin, part of Nimbus Group.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-01-18