Göteborg

Båtmässan är inställd 2022

 

Göteborgs båtmässa 5-13 februari 2022 är tyvärr inställd på grund av pandemin. Nu ställer vi om siktet mot Båtmässan 2023! Boka redan nu in 4-12 februari 2023.

 

Båtmässan i Göteborg är inställd 2022 på grund av pandemin

Samtliga större båtmässor i våra grannländer har ställts in och även nu båtmässan i Göteborg. Regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterades ytterligare skärpta restriktioner som i princip omöjliggjorde att genomföra Båtmässan. För närvarande vet vi inte vad som händer med "Allt för sjön" 12-20 mars 2022.

Flipper Marin har en ny större utställningshall

FLIPPER MARIN BYGGER EN NY STÖRRE UTSTÄLLNINGSHALL

Vår nybyggda utställningshall i Täby på 1300 kvm är klar i mars 2022. Eftersom utställningsytan blir mer än dubbelt så stor får vi äran att även visa Nimbus. Utöver Nimbus visar vi Aquador, Flipper, Bella, Alukin, Falcon och den nya elbåten Zero. Vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra finansieringslösningar och prisvärda försäkringar. Tack vare våra starka varumärken, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en båt från Flipper Marin, part of Nimbus Group.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-01-12