Düsseldorf och Helsingfors

Båda båtmässorna är inställda 2022

 

Düsseldorf internationella båtmässa 22-30 januari och Helsingfors internationella båtmässa 11-20 februari 2022 är inställda på grund av pandemin. I stället för att som planerat hållas i år flyttas mässorna till 2023.

 

Båtmässan i Helsingfors 2022 är inställd på grund av pandemin

Båtmässan i Helsingfors skulle ha arrangerats 11–20 februari i år. Men med de nuvarande begränsningarna för publika tillställningar som gäller i Finland har arrangörerna valt att ställa in mässan. Finska myndigheter har redan en begränsning för sammankomster fram till 31 januari på grund av pandemin.

Båtmässan i Helsingfors 2022 är inställd på grund av pandemin

Flipper Marin har en ny större utställningshall

Båtmässan i Düsseldorf 2022 är inställd på grund av pandemin

Världens största båtmässa i Düsseldorf ställs in andra året i rad och skulle enligt planerna hållits 22–30 januari 2022. Förväntningarna varit höga på den kommande mässan, som skulle vara en återstart för de stora båtmässorna även i ett globalt perspektiv eftersom alla betydande båtmässor har ställts in. Men det allvarliga läget med pandemin gör det omöjligt att arrangera publika sammankomster av det här slaget. Nimbus Group har redan meddelat att de dragit tillbaka sitt deltagande 2022.

Båtmässan i Düsseldorf 2022 är inställd på grund av pandemin
FLIPPER MARIN BYGGER EN NY STÖRRE UTSTÄLLNINGSHALL

Vår nybyggda utställningshall i Täby på 1300 kvm är klar i mars 2022. Eftersom utställningsytan blir mer än dubbelt så stor får vi äran att även visa Nimbus. Utöver Nimbus visar vi Aquador, Flipper, Bella, Alukin, Falcon och den nya elbåten Zero. Vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra finansieringslösningar och prisvärda försäkringar. Tack vare våra starka varumärken, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en båt från Flipper Marin, part of Nimbus Group.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-01-10