Falcon BRs 4

En tuff och cool nyhet

 

Falcon BRs 4, nyhet 2022, har en maskulin look som sträcker sig från den sportiga och kantiga förstäven till den enorma badplattformen akteröver och ger båten ett helgjutet utseende. Falcon 4 är en 5-metersbåt med generösa innermått, där fördäcket har en öppen planlösning med plats för hela familjen eller till de som vill utnyttja båten till fiske. Kombinationen 60 hästkrafter med ett mycket kraftigt skrov, både reducerar ljudet från sjön och ger båten extremt goda gångegenskaper för sin storleksklass.

Falcon BRs 4 - nyhet 2022
Smart och mångsidig!

Redan vid en första anblick inser man Falcon BRs 4 är en båt som tagits fram för att kunna erbjuda maximal upplevelse. Vare sig båten är familje- eller fiskeanpassad, utstrålar 4:an verklig stil med sin design. Genom den gränslösa friluftskänslan erbjuds alla fem ombord en perfekt båt anpassad för alla vatten - plus Falcons typiska sjöegenskaper - är BR4 det verkligt högklassiga alternativet i 5-metersklassen.

Falcon BRs 4 är både sportig och atletisk!

Bägge styrpulpeterna har stadiga härdade rutor som både ger maximalt vindskydd till aktersoffan och möjlighet att ha vindrutetorkare. Mellan pulpeterna finns en smart tvådelad glasdörr som gör det enkelt att röra sig ombord. Kärleken till detaljer återfinns på förarplatsen som har en praktisk utformning som imponerar, där Simrad GO9 är centralt flushmonterade helt anpassat efter förarens behov. Bakom ryggstödet på aktersoffan finns ett väl tilltaget kapellgarage som kan utnyttjas som spöbox för fiskespön eller som en stabil platå vid fiske eller vattenskidåkning.

Effektiv motor ger optimal förbrukning!

Med Mercury tysta fyrtaktaren på 60 hästar, märker du snart att båten trivs lika bra i guppig sjö som på spegelblankt vatten. Genom avancerad fyrtaktsteknik föregriper och tillmötesgår båten dina behov, ofta utan att du behöver be om det. Med den här båten känns det som att man kan ta sig hur långt som helst. Den ligger stabilt i vattnet och är tack vare sin storlek mycket lätt och smidig att manövrera. Den fasta tanken på 55 liter är centralt monterad för att uppnå rätt viktbalans, där du enkelt accelererar upp till planing på bara ett par sekunder. Drar du på ytterligare kommer du lätt upp i toppfarten 31 knop.

Längd

4,80 m

Bredd

1,98 m

Torrvikt

460 kg

Motor

60 hk

Tankvolym

55 L

Toppfart

31 knop

Djup

0,35 m

Styrning

N-F-B

Display

Simrad Glass Bridge GO9

Fiskedäck

Aktern + Fören

CE

C

Personer

5

FALCONBÅTAR SER DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Falconmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin, Part of Nimbus Group, tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-01-25