NIMBUS T8

Ny film med 8-meter Tender

Nimbus Tender 8 är en öppen åttameters sportig walkaround avsedd för dagsaktiviteter och vattensport med övernattningsmöjlighet för fyra, med ett separat WC utrymme. T8:an med T-top är en trendsättare med sina läckra linjer och lite kaxiga design. Båten passar aktiva båtmänniskor som uppskattar stilren skandinavisk design och värdesätter funktionella lösningar.

 

Nimbus T8 | Tender | Testa ock provkör gärna båten hos Flipper Marin
Tender åttan har en suverän planlösning!

Den skyddande styrhytten är centralt placerad med en riktig walkaroundlösning med breda ”promenad-däck” på båda sidor där det finns stadiga rostfria relingsräcken att hålla sig i. Det bidrar till en säker rörelsefrihet ombord och underlättar för besättning och gäster att gå ombord eller iland. Akteröver i sittbrunnen kan en trevlig loungegrupp för fem bildas när förar- och passagerarsätet snurras runt mot det uppfällbara träbordet. Mittemot i aktersoffan sitter tre personer bekvämt.

Under däck!

Den ventilerade förkabinen under däck finns all bekvämlighet för kortare vistelse ombord. Fullängdskojen finns föröver som rymmer två vuxna och ett barn. Praktiska stuvutrymmen finns det gott om. Vid nedgången direkt ner till höger finns ett separat WC utrymme med en riktig vattentoalett och handfat. Toalettdörren är tillverkad i ett material som ger både ljusinsläpp och insynsskydd. Snygga teakpaneler i kombination med rena vita ytor ger en känsla av klassisk båtdesign. Vid nedgångsluckan finns kokmöjlighet tack vare utfällbar gasolbrännare och på barbordsida i ruffen finns det ett pentry/vask med färskvatten och en god avställningsyta.

Längd

8,20 m

Bredd

2,58 m

Torrvikt

2600 kg

Motor

250-300 hk

Bränsle

240 L

Vatten

50 L

Kojer

2+2

Diesel

20 L

Septik

48 L

Djup

0,96 m

CE

C

Person

8

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Föräldraledig

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-11-23