NIMBUS C9

Commuter med breda promenad-däck!

Generöst ”promenad-däck” är båtens styrka!

En uppskattad detalj är det breda gångdäcket, på bägge sidor om hytten, där passage för- eller akteröver blir smidig och säker, samt ger lite fartygskänsla. Denna däckslayout är mycket användarvänlig och underlättar även trygg och säker bordning. Promenaddäcket har generös fotsbredd och en stadig överliggande reling, som underlättar när man kommer ombord med matkassar i händerna, eller barn i famnen.

Nimbus C9 | Commuter | Testa ock provkör gärna båten hos Flipper Marin
C9 en sportig commuter med luftsmort skrov!

Nimbus C9 har ett nyutvecklat luftsmort stegat skrov som för in luft under skrovet för att minska vattenmotståndet. Med en utombordare är maximal motorstyrka 350 hk. Vi på Flipper Marin rekommenderar Mercurys utombordare V8-300 Verado, som ger C9:an snabb acceleration till en toppfart runt 40 knop, samt erbjuder en inspirerande och samtidigt säker körning. Dagens medvetna båtmänniskor kräver att båten snabbt planar upp även med många personer ombord, med en trevlig marschfart mellan 20–30 knop. Den bästa marchfarten är strax under 30 knop, med behagligt lågt ljud och bekväm gång, för att maximera trivseln för alla ombord.

Bekvämt året runt!

Nimbus C9 är byggd för att tillgodose behov och önskemål från kunder som använder sin båt dagligen för transporter av olika slag. Utifrån detta har Nimbus Boats skapat en modern, snabbgående året-runt ”Commuter”. Omsorgsfull design och ändamålsenlig funktionalitet kännetecknar alla Nimbusbåtar, och C9:an lever mer än väl upp till de höga förväntningar man kan ställa på en båt av denna dignitet.

NIMBUSBÅTAR NU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya utställningshall i Täby.  Här visar vi många Nimbusmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, flippermarin.se

Längd

9,50 m

Bredd

2,95 m

Torrvikt

3100 kg

Motor

250-350 hk

Bränsle

330 L

Vatten

56 L

Kojer

2+2

Diesel

11,5 L

Septik

40 L

Djup

1,01 m

CE

C

Person

8

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-11-22