AQUADOR 250 HT

Premiärvisas på "Allt för Sjön"

Aquador 250 HT, nyhet 2023, premiärvisas på Allt för Sjön den 9 mars 2023 i Stockholm. 250HT är en stilren Hard Top med en bränsleeffektiv och tyst utombordare. Båten passar den som uppskattar sjöduglighet och genuin körkänsla, men som samtidigt värderar socialt umgänge under långa säsonger.

Aquador 250HT logo

Höga fribord ger rymd inne!

Här finns ståhöjd under tak plus tjusningen att kunna åka nästan helt öppet. Hemligheten ligger i att taket består till 80% av glas, som likt soltaket på en bil, enkelt går att öppna och stänga. Ett enkelt handgrepp räcker för att takluckorna ska glida dit besättningen vill. Det snillrika glastaket möjliggör att känslan att nästan hela taket kan öppnas upp. Ett koncept som alldeles särskilt passar vårt nyckfulla nordiska klimat.

Aquador 250HT | Hard Top
Sällskaplig sittbrunn!

Utöver gångegenskaperna är sittbrunnen det allra bästa i den här båten. Den är väl tilltagen och layouten följer samma markerade och lite strama design som syns allt mer på moderna båtar idag. Alla sittplatser är i samma höjd så att alla kan följa med vad som händer på havet. De sociala utrymmena betyder alltmer på moderna båtar, medvetna båtmänniskor kräver detta.

Störst i klassen!

Aquador 250 Hardtop upplevs också som mycket rymligare än vad som förväntas av en båt i den här storleken och det beror till stor del på en kombination av bredd, höjd, stor badplattform och den yteffektiva layouten i sittbrunnen, med en ombonad aktersoffa om babord, en säker dörr ut till den nästan fyra kvadratmeter stora badbryggan, som kommer väl till pass under sommarens vackraste dagar. Här finns det plats badlekar och mingel.

 

Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
Familjebåt med en storslagen förkabin!

Planlösningen under däck har något sällsynt som hela två komfortabla sovutrymmen, varav ”ägarhytten” ligger föröver. Direkt nedanför den breda trappan ligger gästhytterna på styrbordssida om mittgången. I WC utrymmet på babordssida är det full ståhöjd och ett trevligt ljusinsläpp från skrovfönstret. Här finns också bidédusch, bra skåpförvaring, och ett chict handfat med bänk i Corian som bekräftar den härliga Aquadorkänslan.

Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
Mercury V8-250 Verado!

När man startar den mäktiga Mercurymotorn, förvånas man över hur tyst det är ombord. Den ljudlösa motorn sitter i mitten på badplattformen och tar inte mycket plats. Man förvånas hur mycket plats det fortfarande finns kvar av badplattformen. Ett lätt tryck på gasreglaget och båten glider smidigt upp i plan. Motorns förträffliga vridmoment gör att hela familjen och allt bagage kan åka med utan att båten känns tung i sjön.

Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
Aquador 250HT | Hard Top
MODERNT HARDTOP-TAK!

Med sitt nya svepande hardtop-tak och en karakteristiskt välvd vindruta, har Aquador 250 HT den rätta balansen mellan stil och funktion. Snygg att se på, fungerar för färder i skydd när vädret inte är på sin bästa sida och på samma gång luftig och inbjudande när solen skiner. Mycket arbete har lagts ned på designen av båtens interiör för att skapa en modern och luftig känsla.

Längd

7,97 m

Bredd

2,80 m

Torrvikt

1900 kg

Motor

225-250 hk

Bränsle

245 L

Kojer

4+2

Vatten

88 L

Varmvat.

16 L

Septik

60 L

Djup

0,85 m

CE

C

Person

6

Aquador logo

Smart kapellösning!

Eftersom hardtopen går ända bak till akterskottet, blir det enkelt att hantera akterkapellet, som sköts smidigt, som en cabriolet. Kapellsidorna finns gömda på varsin sida i kapell-garderober och dras fram enkelt på skenor och knäpps fast smidigt i nederkant på akterskottet. Aquador 250 HT är en säker allvädersbåt för den som vill använda sin båt för familjesemester och socialt umgänge även i regn och rusk och längre säsonger.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-12-04