Ska Du sälja en begagnad Aquador, så ska Du göra det hos Flipper Marin

Ska Du sälja en begagnad Aquador, så ska Du göra det hos Flipper Marin. Vi är auktoriserad Aquadorspecialist. Vi har sålt Aquador-båtar i 25 år, vi introducerade och byggde varumärket i Sverige, vi har sålt ca 2000 Aquador, genom åren, vi kan Aquador!

Flipper Marin gör det lätt för Dig:
Att sälja en begagnad båt är inte alltid så lätt. Det är mycket att tänka på och det skall kännas tryggt att en expert tar hand om allt och som kan alla Aquador modeller från för till akter, oavsett årsmodell.

Marknadsföring:
Din båt presenteras på vår hemsida och annonssajter såsom Blocket och andra sociala medier som Instagram och Facebook. Vår fotograf lägger ner mycket omsorg på fina bilder av hela båten, även filmer, för att visa båten aktivt i sitt rätta element. Specifikationer och data, beskrivning av båtmodellen, samt utdrag från tester mm, ger en tydlig och säljande beskrivning av båten, som därmed lockar fler köpare.

Varudeklaration:
Alla båtar vi har till försäljning genomgår en besiktning som ligger till grund för den varudeklaration vi gör. Denna ” VDN märkning”, ger köparen en klar och tydlig bild av båtens skick och funktion. Detta VDN dokument bifogas övriga handlingar vid den avslutande affären.

Garanti:

Som auktoriserad Aquadorspecialist, kan vi sälja Din begagnade Aquador med 1-års garanti. Denna unika garanti innefattar båt, motor och all utrustning på båten.

Finansiering:
I samarbete med Ecster (Handelsbanken), offererar vi attraktiva finansieringslösningar för begagnade Aquadorer som säljs med garanti.

Försäkring:
Vårt samarbete med de ledande båtförsäkringsbolagen Alandia, Atlantica och Svedea glör att vi kan erbjuda köparen av Din båt, det bästa som finns i båtförsäkring idag.

Inbyten:
Om en eventuell köpare av Din båt har ett inbyte kan vi hjälpa till med detta, för att underlätta försäljningen.

Vår Marina:
Vår moderna marina vid Stora Värtan är ett naturligt utflyktsmål för presumtiva köpare av en Aquador. Här har vi med framgång sålt Aquador sedan 1995. Utöver våra kunniga båtsäljare med upp till 30 års branscherfarenhet, har vi 5 erfarna servicetekniker som ingår i vår försäljningsorganisation. Vi har all modern utrustning såsom miljöcertifierad spolplatta, gaffeltruck 12 ton, Sublift 12 ton, nya pontonbryggor mm. Allt för att kunna erbjuda en professionell hantering och exponering av Din båt.

Kontakta oss:
Christer Rexholt, mobil: 070-764 86 71, christer@flippermarin.se.

Bra betalt och en för dig bekymmersfri begagnat försäljning, blir resultatet av vårt sätt att arbeta med begagnade Aquadorer. Båtar som vi kan bättre än någon annan och som vi själva känner lite extra för.

SÄLJ DIN AQUADOR

 

Publicerat 2020-01-20