PRISLISTA PRESENTERAS AV FLIPPER MARIN

EN NY FLIPPER PRISLISTA 2020

Ny instrumentpanel i Flipper 800 DC med flushmonterad Simrad GPS

Sportig + Karaktär + Prestanda = Flipper

Flipper har en stilren design och ett skrov med mycket temperament, där styrkan sitter i den breda rutan som skyddar förarplats och aktersoffa. Hela familjen åker bekvämt och vindskyddat. Den rymliga sittbrunnen har en skönt ombonad atmosfär, präglad av den eleganta enkelheten hos skandinavisk design. Här finner du mer komfort för småttingar såväl som för fullvuxna. Alla detaljer är väl genomtänkta och förenar modern design med praktisk funktion.

Flipper prislista 2020
Effektiv Mercury utombordare!

Flipper Marin har valt Mercury, som ger minimala utsläpp av rök och lukt, tyst och effektiv gång. Detta är viktiga egenskaper som är helt avgörande för allas trivsel, oavsett var man sitter ombord. Det är vettigare att välja rätt motor med modern prestanda. Egenskaper som är helt avgörande för din och dina passagerares komfort ombord. En lämplig motor skonar både miljön och din plånbok högst väsentligt. Motorn är en slitvarg som passar lika bra till lugna färder i Djurgårdsbrunnskanalen, som till tuffa äventyr på Nämdöfjärden. Att välja Mercury borgar för ett bättre andrahandsvärde.

BÄSTA ANDRAHANDSVÄRDET!

Flipperbåtarna har tillverkats i snart 55 år och länge varit ledande inom skrovdesign och produktutveckling. Många båtägare idag, har vuxit upp i en Flipper och även om inte båtarna ser ut som förr, känner man igen de genomtänkta lösningarna, för trivsel och säkerhet ombord. För många är det därför självklart att fullfölja traditionen i familjen. Och välja en båt som ger så mycket för pengarna och samtidigt är en trygg investering i ett långt härligt båtliv.

PROVKÖR FLIPPERBÅTAR HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi många Flippermodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Publicerat 2020-02-06