NY OCH FRÄSCH PRISLISTA: FALCON 2020

 

PRESENTERAS AV FLIPPER MARIN

Falcon BR 5 med Mercury fyrtaktare hos Flipper Marin

FALCON ÄR BÅDE TYST OCH SKOJIG ATT KÖRA!

Falconbåtar ökar i populäritet över hela Sverige, trots att märket endast har funnits på marknaden i tre år. Generellt blir aluminiumbåtar mer och mer populära i de svenska vattnen, tack vare att det är i princip helt underhållsfritt. Styrkan med båtarna från Falcon är de har aluminiumskrov och därtill en exklusiv plastinredning. Aluminiumskrovet tål en del stryk, är slitstarkt och behöver inte poleras hela tiden, vilket passar den moderna båtmänniskan. Längre ned på sidan hittar ni katalog och prislista för hela Falconsortimentet.

Falcon prislista 2020
Falcon har valt Mercury utombordare!

Mercury ger minimala utsläpp av rök och lukt, dessutom har den en tyst och effektiv gång. Detta är viktiga egenskaper som är helt avgörande för allas trivsel, oavsett var man sitter ombord. Det är vettigare att välja rätt motor med modern prestanda. Egenskaper som är helt avgörande för din och dina passagerares komfort ombord. En lämplig motor skonar både miljön och din plånbok högst väsentligt. Motorn är en slitvarg som passar lika bra till lugna färder i Djurgårdsbrunnskanalen, som till tuffa äventyr på Nämdöfjärden. Att välja Mercury borgar för ett bättre andrahandsvärde.

Made in Finland!

Falcon tillverkas i Finland som många andra aluminiumbåtar också gör. Det beror på att finska båtar är anpassade till svenska förhållanden. De har ett gott rykte gällande både design och kvalitet vilket är uppskattat i Sverige. Bortsett från prestandan handlar båtåkandet alltid om hur exakt du kan gira eller hur balanserat du tar vågorna, och här spelar skrovet en viktig roll. Skrovet som numera byggs i Finland på Camp Nou varvet. Där i tillverkningen lägger man upp skrovsidorna i ett stycke, det vill säga inga synliga svetsfogar och det helsvetsade skrovet ger överlägsen styrka.

PROVKÖR FALCONBÅTAR HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi många Falconmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Publicerat 2020-02-07