NY OCH FRÄSCH PRISLISTA: BELLA 2020

 

PRESENTERAS AV FLIPPER MARIN

Bella prislista 2020 med Mercury hos Flipper Marin

MEST FÖR PENGARNA!

Bella gör nu om i sitt modellprogram och ska skala ner antalet modeller till en handfull. Först ut i den nya serien är Bella 550 BR som ska säljas med en bra grundutrustning till ett måttligt pris. Man väljer också att dra ner på hästkraftshysterin och säljer 550 BR utrustad med en Mercury F100 ELPTO, vilket ändå får anses vara en ganska normal bestyckning i dagsläget. Motorn ger en maxfart på cirka 36 knop med mycket fördelaktiga förbrukningssiffror.

PRISVÄRD UTMANARE!

Nästa båt på samma grundtema är dagtursracern 640 DC som levereras med Mercury 115 EXLPT CT vilket ger en toppfart på 35 knop och en förbrukning på 0,89 l/ sjömil i marchfart ca 24 knop. De mycket konkurrenskraftiga priserna blir för 550 BR 299 000 kr, och 399 000 kr för 640 DC med dessa motor­alternativ.

Bella prislista 2020
Bella har valt Mercury utombordare!

Mercury ger minimala utsläpp av rök och lukt, dessutom har den en tyst och effektiv gång. Detta är viktiga egenskaper som är helt avgörande för allas trivsel, oavsett var man sitter ombord. Det är vettigare att välja rätt motor med modern prestanda. Egenskaper som är helt avgörande för din och dina passagerares komfort ombord. En lämplig motor skonar både miljön och din plånbok högst väsentligt. Motorn är en slitvarg som passar lika bra till lugna färder som till tuffa äventyr. Att välja Mercury borgar för ett bättre andrahandsvärde.

Made in Finland!

Bella tillverkas i Finland som är anpassade till svenska förhållanden. De har ett gott rykte gällande både design och kvalitet vilket är uppskattat i Sverige. Bortsett från prestandan handlar båtåkandet alltid om hur exakt du kan gira eller hur balanserat du tar vågorna, och här spelar skrovet en viktig roll. Med sin kompromisslösa syn på hur en båt av det här slaget ska vara, har Espen Thorup utvecklat den här båten. Det blir uppenbart genom den eleganta linjeföringen och den självmedvetna utstrålningen.

Provkör din Bellabåt hos Flipper Marin

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi ett unikt utval av Bella, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”Ready To Go”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-02-12