ALUKIN C 650

Nyhet 2022

Alukin C 650 | Cabin | är byggd helt i aluminium och lämpar sig för transporter. Båten har en totallängd, inklusive motor, på nästan sju meter. Fribordssidorna är höga och förstärker känslan av säkerhet och inger förtroende när man kommer ombord. Skrovet som numera byggs i Finland på Camp Nou varvet, har ökat dimension till 5mm. Och i tillverkningen lägger man upp skrovsidorna i ett stycke, det vill säga inga synliga svetsfogar och det helsvetsade skrovet ger överlägsen styrka.

 

ÖPPEN FÖR ALLA VÄDER!

Alukin Cabin 650 är öppen för alla väder och passar för säkra transporter i skärgården. C650 är lättmanövrerad, rapp och smidig som ett fullblod, men är lika slitstark och tålig som en arbetshäst. Alukin C 650 har en stor taklucka som skjuts bakåt varma sommardagar och en hel akterdörr som leder ut till ett inramat akterdäck. Inredningen går i stilren, funktionell design i sobert grått med bekväma Grammerstolar, precis som i de större hyttbåtarna.

Alukin C 650 med Mercury V6-200 hk | Tuff cabin för alla väder
V6 MED PREMIUMPRESTANDA!

Den innovativa designen gör båten genuint pigg – och lättkörd. Båten går stabilt som ett expresståg, man marschar 20–35 knop med rimlig förbrukning och utsläppsnivåer. Vid +40 knop är det lite mer av allt. Och med den kompetenta Mercury V6-225, går den otroligt lugnt och samtidigt kraftfullt med en imponerande behaglig ljudnivå. Med motorns elreglage och elhydraulstyrning får man en säker och sofistikerad kontroll över båten, i alla situationer. Den rejäla bränsletanken som är 160 liter, samt det effektiva skrovet maximerar din aktionsradie.

TUFF SOM EN JEEP!

På samma sätt som på en modern jeep är Alukin C 650 inte bara rå där uppenbar prestanda gäller, även om detta såklart tilltalar många. Det är även konsten att bygga in säkerhet, funktion och design, så att det blir en optimal upplevelse för såväl förare som resten av besättningen. Alukin har utvecklat en ny metod för ljuddämpning av märkets hyttbåtar. Det innebär en uppgradering med målet att skapa de tystaste helsvetsade aluminiumbåtarna på marknaden.

Längd

6,50 m

Bredd

2,35 m

Torrvikt

1200 kg

Motor

175-225 hk

Tankvolym

160 L

Aluminium

5 mm

Fart

+40 knop

Djup

0,40 m

CE

C

Personer

6

All inclusive

ALUKINBÅTAR SER DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi många Alukinmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-06-23