Aquador lanserar en ny generation båtar

300 HT | 250 HT | 380 HT

 

Nimbus Groups AB (publ) varumärke Aquador lanserar från och med i sommar en helt ny generation båtar i vad som är varumärkets mest omfattande produktförnyelse på 20 år.

Först ut blir nya 300 HT som idag får smygpremiär i samband med att det första exemplaret av den nya båten kommer till Stockholm för fotografering. Officiell premiär för 300 HT blir det den 18 augusti på UIVA i Helsingfors medan lillasyster 250 HT får premiär senare i höst. Under 2023 är det sedan dags för lanseringen av den hittills största båt som Aquador tagit fram – nya 380 HT.

Karl Marius Norschau | har designat helt nya Aquador båtar

Karl Marius Norschau ‎har designat en helt ny Aquador serie

Aquador är ett välkänt varumärke med en lång historia och som kommit att förknippas med smart funktionalitet kombinerat med skandinavisk design och elegans. Dessa egenskaper präglar förstås även den nya modellserien som också kännetecknas av hög säkerhet och kvalité.

Den nya generationen båtar har fått ny design såväl utvändigt som invändigt och bland nyheterna märks en ny hardtop-design som kombinerar kabinbåtens alla fördelar med dem hos en helt öppen båt.

Det nya AquaDynamic-skrovet har egenskaper som gör att båtarna planar vid lägre hastigheter samtidigt som de kräver betydligt mindre gaspådrag för att komma upp i marschfart, något som ger lägre bränsleförbrukning och därmed mindre påverkan på miljön.

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-07-14