FALCON BRs 4

Nyhet 2022

STOR OCH LITEN!

Om du söker en lätthanterlig och smidig båt som ställer konkurrenterna i skuggan, då är Falcon BRs 4 en mycket prisvärd styrpulpetbåt. Både vuxna och barn finner sig väl till rätta ombord, alla känner sig snabbt hemtama bakom ratten. Båten är liten, men ändå stor och imponerande, med sitt trygga uppförande även i lite stökig sjö.

Falcon BRs 4 med Mercury 60 hk | Tuff nyhet
AKTERDÄCK SOM IMPONERAR!

Hela aktern har en helt unik design som erbjuder ett säkert akterdäck där det är bekvämt att röra sig på vid fiske eller vattenlekar. Mittendynan och tillhörande ryggstöd på aktersoffan kan enkelt tas bort, som då erbjuder en snillrik passage upp till det rymliga akterdäcket i samma nivå. Det underlättar och gör det enkelt och säkert att röra sig runt motorn, där vattenskidbågen känns trygg att hålla sig i.

FALCONBÅTAR SER DU HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår nya moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi många Falconmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2022-08-03