NIMBUS C8

Commuter

 

Nimbus C8 är tack vare sin enkla, funktionella och stabila design det perfekta valet för de som vill använda sin båt dagligen, oavsett väder. I Commuter 8 prioriteras utrymme, ytor och funktionalitet som ger bästa tänkbara lastbarhet och frihetskänsla ombord. Resultatet är lättåtkomliga stuvutrymmen, breda gångbord, stora skjutdörrar och breda passager.

Nimbus C8 - Commuter
Nimbus C8 är en sportig commuter

Nimbus C8 är en modern båt, byggd för fyrtakts utombordare som är tysta och trevliga att köra. Maximal motorstyrka är 300 hk som vi på Flipper Marin rekommenderar,  där C8:an accelererar enkelt till en toppfart runt 40 knop, och erbjuder till inspirerande och samtidigt säker körning.

Det underlättar att köra med den senaste tekniken!

Den sportiga familjecommutern är den hetaste bland trendmedvetna och har blivit en storsäljare i Europa och Nordamerika. Nimbus C8 är väldigt lättkörd tack vare all ny automatik i motorn som Cruise control och Active trim, som håller koll på båtens fart och gångläge i sjön. Det luftsmorda skrovet har Zipwake interceptorer som stabiliserar båten sidledes. Det är otroligt enkelt att köra och det behövs ingen trimning alls under körning, det är bara att hålla uppsikt och gasa.

GENERÖST ”PROMENAD-DÄCK” ÄR BÅTENS STYRKA!

En uppskattad detalj är det breda gångdäcket, ”Sidewalk”, på styrbord sida, där passage för-eller akteröver blir smidig och säker, samt ger lite fartygskänsla. Denna däckslösning är mycket användarvänlig och medför även trygg och säker bordning. Promenaddäcket har en fin fotsbredd och överliggande reling, vilket underlättar att komma ombord med matkassar i händerna eller barn i famnen. Barn och hundar är speciellt förtjusta i det breda gångdäcket och kan röra sig enkelt och säkert ombord.

Längd

7,93 m

Bredd

2,55 m

Torrvikt

2300 kg

Motor

250-350 hk

Djup

0,90 m

Höjd

3,15 m

Kojplatser

2+2

Färskvatten

50 L

Tankvolym

240 L

Kulskåp

30 L

CE

C

Personer

8

NIMBUS SER DU SNART HOS FLIPPER MARIN!

Vår nybyggda utställningshall i Täby på 1300 kvm är klar i mars 2022. Eftersom utställningsytan blir mer än dubbelt så stor får vi äran att även visa Nimbus.  Utöver Nimbus visar vi Aquador, Flipper, Bella, Alukin, Falcon och den nya elbåten Zero. Vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra finansieringslösningar och prisvärda försäkringar. Tack vare våra starka varumärken, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en båt från Flipper Marin, part of Nimbus Group.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-12-13