NIMBUS BROSCHYR 2022

Coupé | Drophead | Flybridge

 

COUPÉ

Nimbus semester- och familjebåtar har de tidlösa linjerna som en elegant kabinbåt ska ha. Båten har framgångsrikt framhävt de skandinaviska särdragen som bygger sin prestige på en funktionell elegans. Coupe´-båtarna har en ombonad salong med ett inventiöst pentry, där även den mest kräsne kocken blir inspirerad.  Den ljusa och spatiösa salongen har access till det rymliga akterdäcket genom en smidig skjutdörr. Varma sommarkvällar öppnar man upp salongen mot aktern vilket uppskattas när man är många ombord och vill mingla lite. sommardagar. Det är också skönt att kunna dra igen dörren en kulen höstdag och ändå bevara känslan av rymd och fri utsikt.

DROPHEAD

Nimbus 305 Drophead är en ”one liners” daycruiser på 10 meter som har en smart speed-lösning, där det är behagligt att färdas i alla farter, för samtliga ombord. Båten ligger alltid rätt i sjön och har ingen planingströskel. Marchfarten är max 20 knop. Denna daycruiser lämpar sig för dags- och weekendturer med många ombord som uppskattar behagliga utflykter i skärgården. Här är det mycket av resan som är målet. Alla får plats, och man trivs i den generösa, skyddade sittbrunnen.

FLYBRIDGE

Nimbus 405 Flybridge är en påkostad långfärdsbåt med generösa utrymmen både nere och uppe. Från flybridge kan man med fördel manövrera båten då man har full koll runt hela båten, vilket känns bra i trånga hamnar eller farleder. Man också bara umgås eller sola i den sköna sittgruppen och titta runt på allt som händer och sker i hamn. En trappa ner finns härliga sällskapsytor med direkt access till badplattformen. Med ett generöst bord får man en matplats i direkt anslutning till pentryt i salongen. När solen går ner, förflyttar man sig gärna in i salongen, till sköna soffor eller den inre matplatsen. En omtyckt detalj är det breda gångdäcket på styrbord sida. Layouten är mycket användarvänlig och gör att man kan röra sig smidigt och säkert, vilket uppskattas av alla.

NIMBUS HOS FLIPPER MARIN

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby.  Här visar vi många Nimbusmodeller, vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar ”All Inclusive”, bra försäkringar och finansiering. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin, part of Nimbus Group, tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-12-15