FLIPPER 2022

Får en elegant facelift till nästa säsong

 

Nu har Flipper fått en rejäl uppdatering. Även om en del syns på utsidan så är det när det gäller interiören som det hänt stora saker. Det blir genomgående stryktålig massiv teak invändigt och utvändigt på durken. Inredningen blir i valnötsträ, som är något mörkare i nyansen än tidigare, men i kombination med den ljusa exklusiva klädseln blir det riktigt snyggt. Materialet i dynorna är genomgående lika som Flipper 900 DC. Det exklusiva materialet heter Hitch/Sunbrella Natte och ger mer en läderkänsla, även om det är konstläder.

Flipper 800 DC
Flippers nya sportiga elegans

Flipper 650 DC är den populäraste och mest sålda daycruiserbåten i Norden det senaste decenniet. Flippers modellprogram är sportiga daycruiserbåtar som sträcker sig från 6,5 till 9 meter. I och med sin uppdatering och märkbara facelift, satsar nu Nimbus Group på en storskalig försäljning av Flipper i hela Europa genom sina återförsäljare.

Flipper 900 DC
Styrplatsen blir än mer high-tech

En ny mörk slät styrkonsol med plats för en större och mer infälld multiskärm än tidigare som styr nästan allt på båten. I touchskärmen finns sjökortet, ekolodet, aktive trim, cruise control och stereo. Det få övriga knappar som finns kvar är också infällda och har samma touch-karaktär som multiskärmen. För att tillmötesgå den yngre generationen finns nu även som standard ”förvaring med trådlös mobilladdare”.

Flipper 900 DC
Glans och elegans!

För att köra bekvämt finns nu också ett armstöd vid elreglaget för motorn, och det är till stor avlastningshjälp vid längre körsträckor. För att underlätta att ta sig upp från vattnet har nu också ett rostfritt grabbräcke tillkommit. De stora förändringarna syns kanske inte så mycket - men märks desto mer.

Flipper 900 DC
Flipper ger dig körglädje!

Flipper är konstruerad för att täcka dagens behov av båtar där ägarna vill ta med sig familj och vänner ut på sjön för att umgås. Detta har inte gjorts på bekostnad av vare sig körglädjen och tryggheten. Gemensamt för samtliga modeller är att när man satt sig bakom ratten vid den väl genomtänkta, smått cockpit-liknande förarplatsen, då är man såld!

Flipper 900 DC

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-12-09