Mercury Verado

Är en otroligt tyst båtmotor!

Mercury Verado är en otroligt tyst båtmotor

Verado en riktig glidare!

Den smidiga, förfinade kraften hos en 4,6-liters V-8-motor levererar spännande acceleration och topphastigheter så att du kan köra till havs med gott självförtroende, medan den generösa slagvolymen och robusta designen ger kompromisslös hållbarhet och tillförlitlighet. Mercury-exklusiva Advanced MidSection (AMS) och bullerhantering under kåpan lägger ribban för smidig och tyst körning på havet. De spännande nya Verado V-8-utombordarna är förpackade i en snygg, djärv design som gör tydligt intryck på alla akterspeglar.

Ultimat prestandan hos Mercury Verado

Detta är Verado – otroligt tyst och mjuk med fantastisk acceleration, hastighet, bränsleeffektivitet och styrka. Det är den mest förfinade utombordaren i historien och den är skapad för de som inte nöjer sig med något annat än det allra bästa. Mercurys Verado är inte bara tyst, den känns tyst också. Den raka cylinderdesignen är perfekt balanserad. Upphängningen Avancerade Mid Section, som används på modellerna med V-8 och rak 6:a, har ett unikt monteringssystem som isolerar motorenheten för att i det närmaste eliminera alla vibrationer.

ALL INCLUSIVE PÅ HEMMAPLAN HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Tel: 08-544 44 240, Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, www.flippermarin.se

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-11