Aquador 28 DC

Klassisk daycruiser med prestanda

Tilltalar dina sinnen!

Sällan väcker en båtmodell så starka, till och med passionerade, känslor. Den röner alltid enormt intresse på båtmässor. Detta är helt begripligt för alla som inser att ren skandinavisk design erbjuder vettig layout varvat med genuin båtkänsla. Saker och ting fungerar som du förväntar dig. Interiörmaterialen har valts ut och förädlats för att tilltala dina sinnen. De bekväma sätena upplevs mer som härliga fåtöljer. Här är det lätt att koppla av, omgiven av elegant och okonstlad funktionalitet.

 

Öppen för allt!

Marknadens hetaste och mest eftertraktade daycruiser - Aquador 28 DC har en generös planlösning med väl tilltagna ytor, där många kan umgås och trivas. Öppet akterparti med en suverän aktersoffa där sju personer kan sitta runt det stora matbordet och kanske avnjuter den goda maten som tillagats i det spatiösa pentryt där inget saknas. Keramisk häll, stort kylskåp praktiska avställningsytor är standard!

 

Uppskattas av alla!

Den imponerande bredden möjliggör enkel passage från badplattformen direkt upp på däck, som ger en känsla av walkaround. Det är lätt och säkert att röra sig ombord på Aquador 28 DC. Båten erbjuder dig också tre avskilda sovutrymmen genom den bäddbara soffan i aktern, den rymliga förruffen och den eleganta gästhytten. Det sofistikerade pentryt och det mycket rymliga duschutrymmet gör denna eleganta daycruiser till en riktig semesterdröm.

Hela Aquadorsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
Aquador 28 DC har komfort utöver det vanliga!

Den eleganta interiören i Aquador 28 DC innehåller många avancerade finesser som skapar högsta möjliga komfort och bekvämlighet. Förvaringsutrymmena öppnas ljudlöst, i en perfekt rörelse inspirerad av traditionella skandinaviska skjutdörrar. Inredning i körsbärsträ är noggrant polerat, handlackat och har en härlig lyster. Den uppfyller de högsta kraven på kvalitet, samtidigt som vi har gjort allt vi kan för att möta de estetiska förväntningar våra kunder har på Aquador.

 

Kompetent skrov!

När du vill åka lugnt anpassar sig båten och körningen blir mjuk och bränslesnål. Vill du köra lite mera aktivt kommer du att upptäcka att båten är snabb, smidig och upplevs som sportig. Suveränt stabil i svängarna, och samtidigt helt trygg och stabil i högre marschfarter. Lugn och samlad, och på samma gång fullständigt alert. Med andra ord, en båt med ett kompetent skrov - och sjöegenskaper utöver det vanliga.

 

Volvo D6 levererar prestanda till Aquador 28 DC

Världens ledande båtbyggare använder den devisen med stolthet. Därför att den betyder något extra. Volvo Penta har ett mål att förse dig som fritidsbåtsägare med den allra bästa motorn och drivsystemet. Plus en service som gör att du kan njuta av ditt båtliv utan bekymmer. Detta har vi ett helt sekels erfarenhet av.

 

Enkel manövrering!

Aquador 28 DC har en vändradie på sin egen båtlängd, det underlättar när du ska manövrera i trånga hamnar och ta dig fram där båttätheten är stor. Mycket tack vare Volvos duoprop system med två motroterande propellrar som ger överlägsen effektivitet. Hög effekt och massivt vridmoment ger enastående prestanda. Elektroniska reglage levererar perfekt kontroll och mjuk manövrering.

Längd

8,80 m

Bredd

3,10 m

Torrvikt

3100 kg

Motor

300-370 hk

Tankvolym

380 L

Kojplatser

4 + 2

Färskvatten

95 L

Djup

0,90 m

CE

C

Personer

8

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador 28 HT.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-17