Aquador 33 HT

Familjebåt med 8 kojplatser!

AQUADOR 33 HT ÄR YACHT I SMART FORMAT!

När du via det breda walkaround-däcket kommer ombord på Aquador 33 HT känns det direkt, Wow, här har man lyckats kombinera komfort, smart design, säkerhet och hög ”coolfaktor”, på ett elegant sätt. Alla detaljer är väl genomtänkta från den spatiösa badplattformen, utegrillen, välkomnande soffan, det stora bordet där 7 personer lätt får plats som manövreras elektriskt, och med ett knapptryck blir det en gigantisk solbädd eller en dubbelkoj.

Wetbar med stort kylskåp och vask förstärker intrycket av att detta är en Yacht i smart format. Ett elektriskt manövrerat panormaglastak ger känsla av rymd och volym som man normalt inte upplever i en hardtop-cruiser i denna storlek.

Att slå sig ned vid förarplatsen i den bekväma soffan för två, är en fröjd för den moderna krävande skepparen. Här finns allt och lite till med en touch av elegans och senaste teknik. De elektroniska reglagen, den stora infällda plottern, alla lättillgängliga knappar och instrument, gör det här till en säker och inspirerande förarmiljö, man känner direkt, ”den här båten blir kul att köra”

 

ANDAS KVALITET!

Den snygga bekväma trappan tar dig ner till en modern salong i öppen planlösning. Stort inventiöst pentry med kyl och spishäll, gott om avställnings/arbetsytor och rymliga skåp.

Föröver finns det som upplevs som en lounge med bord och ”runtom-soffa”, här bäddar man lätt om till en bekväm dubbelkoj. Eleganta skåp och hyllor i lackerat körsbär ger känslan av båtbyggarkonst och allt andas kvalitet. På styrbord sida finns det rymliga duschrummet med wc.

Akterut ligger ”owners cabin” med bekvämt och privat boende för två personer. På andra sidan trappan kommer man till gästhytten där det finns en dubbelkoj, soffa och rymlig garderob. Allt material har valts med omsorg, körsbärsträ matchas med mörkblå textilier och elegant teakdurk, i Aquador 33 HT trivs man!

Hela Aquadorsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
Aquador 33 HT har en riktig walkaround!

En omtyckt detalj är gångdäcket (walkaround). Layouten är mycket användarvänlig och gör att man kan röra sig smidigt och säkert på hela båten vilket uppskattas av alla. Från fördäcket tar man sig enkelt till akterdäcket, därifrån välkomnas ni in i den ljusa och spatiösa salongen genom en generös akterdörr. Direkt innanför på styrbord sida finns en dinette med en sober och inbjudande soffa med plats för 7–8 personer. Mittemot finns ett praktiskt pentry med goda arbetsytor och ett uppskattat kylskåp. Båten erbjuder ytterligare ett pentry ner i förkabinen, som därmed klarar av den stora familjen.

 

Urstark diesel!

Med en mycket stark Volvo Penta D6-370, är toppfarten är cirka 35 knop och draget genom hela registret är mycket bra tack vare motorns höga vridmoment. En bekväm marschfart är mellan 18 och 30 knop, där runt 27 knop är den mest ekonomiska farten med en uppmätt förbrukning på cirka 1,8 liter/nm. Som vanligt med planande båtar gäller det att inte köra för sakta, då ”hänger båten” i sjön och förbrukningen stiger. Ljudnivån i båten är bra tack vare kraftig ljudisolering. Aquador 33 HT är en underbar båt att köra. Den är snabb och skön med en väl tilltagen motor. Allt är genomtänkt och gediget utfört.

 

Matchat drev!

En annan Volvo Penta-specialitet är att utveckla motor, drev och propellrar som en enhet, snarare än lösa delar. Detta är avgörande för att motorns vridmoment och effekt skall kunna omvandlas till acceleration, toppfart och körglädje. Flipper Marin anser att Duoprop-drevet DPH, som är slankt och hydrodynamiskt, är det mest kraftfulla och effektiva drevet för Aquador 33 HT.

 

Hemligheterna bakom Aquadors framgångar!

Aquador är Nordens största båttillverkare. Nyckeln till dessa framgångar är i själva verket inte alls någon stor hemlighet eller något komplicerat. Det är helt enkelt så att allt vi gör grundar sig i – kundanpassad tillverkningen av båtar. Det har lett till Nordens mest tillförlitliga båtar, med hög säkerhet, modern teknik och låga ägandekostnader. Samma filosofi ligger också bakom våra oslagbara resultat i kund enkäter och våra goda omdömen när det gäller service.

Längd

10,00 m

Bredd

3,45 m

Torrvikt

5500 kg

Motor

350-600 hk

Tankvolym

500 L

Kojplatser

6+2

Färskvatten

160 L

Djup

1,05 m

CE

B

Personer

10

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador 28 HT.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-19