Aquador 23 HT

Påkostad och trivsam!

Aquador 23 HT är marknadens i särklass smartaste familjebåt. Moderna lösningar har gjort Aquador 23 HT utrymmeseffektiv med goda stuvmöjligheter, fem kojplatser, separat wc-utrymme med septiktank. Det finns även värmare, inventiöst pentry med kylskåp och diskho, vilket möjliggör en längre tids vistelse i båten utan att tumma på komforten. Den har också fått en dynamisk formgivning som gör den lika snygg att se på som den är flexibel att använda. Dessutom är den rolig att köra.

 

Perfekt familjebåt!

Marknadens mest eftertraktade hardtopbåt i sin storleksklass Aquador 23 HT, har en angenäm genomgående planlösning med väl tilltagna ytor, där familjen kan umgås och trivas. Öppet akterparti och stora rutor ger skönt ljusflöde och härlig utsikt. Hardtopen gör den idealisk för skandinaviskt väder och möjliggör längre säsong. Den suveräna aktersoffan sitter många skyddade i, och den görs lätt om till en dubbelkoj eller en häftig solbädd.

 

Ger ett stort välbefinnande!

Du kan njuta av upplevelsen fullt ut, förvissad om att Aquador 23 HT tar hand om din komfort och ditt välbefinnande. Båten erbjuder en hög grad av förfining genom en kombination av kvalitetsmaterial och komfortfinesser som utan att märkas uppfyller dina behov.

Hela Aquadorsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
Sveriges skickligaste båtkonstruktör!

Aquador har anlitat Sveriges främsta båtkonstruktör, Rolf E. Eliasson, tidigare Nimbus. Han har lyckats utveckla framtidens båtar gällande köregenskaper, med betoning på moderna skrov med uppdraget förskepp. Det bidrar till att hon klyver tuff sjö mjukt och lämpar sig för hög fart över stora vatten. Båten går både stumt och bestämt och att köra in höga vågor känns bara säkert.

 

Volvo Penta D3 är nummer ett!

Aquador har valt Volvo Pentas modernaste dieselteknik, D3 med duoprop drev, som ger minimala utsläpp av rök och lukt, tyst och effektiv gång. Detta är viktiga egenskaper som är helt avgörande för allas trivsel, oavsett var man sitter ombord. Aquador ger dig ett rent och behagligt båtliv.

 

Välj rätt motor!

Ett steg är att välja en mindre motor. Det handlar om ett nytt sätt att tänka. En modern diesel motor med dess höga vridmoment fungerar utmärkt i Aquador 23 HT. Dagens kräsna kunder kräver att båten snabbt planar upp även med många personer ombord och en trevlig marschfart mellan 20-30 knop. Förr skulle båtarna ha en betydligt högre marschfart vilket medförde högre ljud, guppigare färd, högre bränsleförbrukning och kortare räckvidd. Det är vettigare att välja rätt motor med modern prestanda. Egenskaper som är helt avgörande för din och dina passagerares komfort ombord. En mindre motor skonar både miljön och din plånbok högst väsentligt.

 

Enkel manövrering!

Aquador 23 HT har en vändradie på sin egen båtlängd, det underlättar när du ska manövrera i trånga hamnar och ta dig fram där båttätheten är stor. Detta är mycket tack vare Volvos duoprop system med två motroterande propellrar som ger överlägsen effektivitet.

 

Starkt andrahandsvärde!

Aquador fortsätter att satsa stort i Europa. Man har en tydlig vision om framtiden, en unik modellbredd och en omfattande europaverksamhet med ökande marknadsandelar. Ett bevis på uppskattningen av våra produkter är alla återkommande kunder. Vår främsta tillgång är vårt varumärke, som vi vårdar på bästa sätt och som resulterat i marknadens högsta andrahandsvärde. Det är en båt, som ni som ägare kan vara riktigt stolta över.

Längd

7,15 m

Bredd

2,56 m

Torrvikt

1900 kg

Motor

190-270 hk

Tankvolym

200 L

Kojplatser

3+2

Färskvatten

42 L

Septiktank

43 L

Djup

0,85 m

Personer

7

Båttest

Körfakta

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador 28 HT.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-21