Aquador 26 HT

Generös som en 30-fotare!

Marknadens mest eftertraktade hardtopbåt. Aquador 26 HT har en generös planlösning med väl tilltagna ytor, där många kan umgås och trivas. Öppet akterparti och stora rutpartier ger skönt ljusflöde och härlig utsikt. Hardtopen gör den idealisk för skandinaviskt väder och möjliggör en längre säsong. Den suveräna aktersoffan sitter många skyddade i. Den görs enkelt om till en dubbelkoj eller härlig solbädd. Runt det stora matbordet sitter man sex personer och kanske avnjuter den goda maten som tillagats i det spatiösa pentryt där inget saknas.

 

En riktig glidare!

Aquador 26 HT väcker starka känslor. Med sin kapacitet både i tuff sjö och som njutbar glidare på spegelblankt vatten, skapar den lust och glädje. Aquador 26 HT har alltid handlat om en helhetsupplevelse. En högprestandabåt med en modern Volvo Penta dieselmotor levererar i varje körsituation då den lyckas kombinera att vara en sportig båt med att fungera utmärkt som en lugn familjebåt.

Hela Aquadorsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
Byggd kring dina behov!

Aquador är vi övertygade om att världens mest avancerade teknologi också kan användas för att skapa en tidlös känsla av komfort. Vi brukar använda begreppet – ingenjörsvetenskap med människan i centrum. Inget illustrerar detta bättre än det sätt på vilket Aquador 26 HT välkomnar dig. Från den härliga sittbrunnen förbi den tvåsitsiga förarsoffan, tar du dig ner till en ombonad salong under fördäck. Här finns det bekväm sovplats för fyra i två dubbelkojer. Det rymliga duschutrymmet överraskar med sin lite lyxiga atmosfär. Här finns också ett bord som man kan samlas kring en regnig eftermiddag ute i skärgården. Med hjälp av den fiffiga trappan förut kommer du och barnen lätt upp på fördäck.

 

Powered by Volvo Penta!

Världens ledande båtbyggare använder den devisen med stolthet. Därför att den betyder något extra. Volvo Penta har ett mål att förse dig som båtsägare med den allra bästa motorn och drivsystemet. Plus en service som gör att du kan njuta av ditt båtliv utan bekymmer. Detta har vi ett helt sekels erfarenhet av. Introduktionen av den nya rena, tysta och kraftfulla D4 motorn överträffar numera stränga internationella emissionsregler. Bland årets nyheter märks nya och spännande produkter för enklare, säkrare och roligare båtliv. Vi har förnyat betydelsen av “båtglädje”. Så gör dig redo för ditt livs bästa tur!

 

Tillförlitlighet är ingen slump!

Till sjöss är du beroende av dina kunskaper som skeppare och tillförlitligheten hos din utrustning. Det är därför man på Volvo Penta alltid arbetat i linje med våra kärnvärden säkerhet och kvalitet. Som ett världsledande företag med 100 års erfarenhet av marinmotorer vet man vad som krävs för att göra tillförlitliga marina drivsystem.

 

Flipper Marin ger dig rent och skönt båtliv!

I dagens rasande utvecklingstempo blir skalfördelar allt viktigare. Volvo Penta är idag världens största leverantör av dieselmotorer till fritidsbåtar. För att garantera kvalitet och tillförlitlighet utvecklar, tillverkar och erbjuder man service på allt från motorer till transmissioner, reglage och propellrar.

 

Marknadens bästa andrahandsvärde!

Ett bevis på uppskattningen av våra produkter är alla återkommande kunder. Vår främsta tillgång är vårt varumärke, som vi vårdar på bästa sätt och som resulterat i marknadens högsta andrahandsvärde. Aquador är en båt, som ägaren kan vara riktigt stolta över.

Längd

8,25 m

Bredd

3,05 m

Torrvikt

2900 kg

Motor

230-370 hk

Tankvolym

365 L

Kojplatser

4+2

Färskvatten

60 L

Septiktank

43 L

Djup

0,90 m

Personer

7

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador 28 HT.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-22