Flipper 900 DC

Blev testvinnare!

BÅTLIV TESTAR FLIPPER 900 DC!

När det gäller första intryck får man sällan en andra chans. Därför har Flipper alltid flyttat gränserna framåt för att ständigt ligga i framkant gällande teknik och prestanda. Vid design och tillverkning av Flipperbåtarna har man använt allt sitt kunnande och passion, för att skapa båtar med en svårslagen stil och elegant formspråk.

Flipper 900DC blev testvinnare och visas hos Flipper Marin
900 DC ÄR BYGGD FÖR EUROPA OCH NORDAMERIKA!

Flipper 900 DC utrustas med dubbla Mercury V8-300 Verado, 600 hk, som ger en toppfart på imponerande plus 50 knop. Skrovet inbjuder till aktiv och kul körning med ett grymt grepp i alla manövrar. Ergonomiskt genomarbetad förarplats med dubbla Simrad GO12 Glassbridge, höjer komforten och precisionen för skepparen. Två individuellt justerbara stolar ger känslan av soffa men ger förare och passagerare frihet att anpassa sin egen sittkomfort. 900 DC går tryggt och behagligt i alla fartregister med obefintlig planingströskel, vilket ger en trygg och behaglig upplevelse för alla ombord, och en sund bränsleförbrukning.

INGEN VANLIG DAYCRUISER!

Flipper 900 DC vänder sig till dig som kräver lite mer, och som uppskattar smart, innovativ design. Och som söker en luxuös, robust och komfortabel båt, med väl tilltagna utrymmen för avkoppling, umgänge och övernattning. De höga friborden och den skyddande vindrutan ger en ovanligt komfortabel känsla i hela båten. Detta märks inte minst i den rymliga förhytten med master bed, mittkabin och ett separat, inventiöst WC/duschutrymme. Den ombonade och rymliga interiören, bidrar till lite en yachtkänsla ombord. Flipper 900 DC erbjuder bekväm övernattningsmöjlighet för 6 personer.

Längd

9,05 m

Bredd

3,10 m

Torrvikt

3100 kg

Motor

2 x Mercury V8-300 hk

Tankvolym

445 L

Kojplatser

4+2

Färskvatten

112 L

Djup

0,64 m

CE

B

Personer

11

Flipper 900 DC SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Flippermodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Flippers starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Flipper 900 DC.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-02-26