Flipper 880 ST

Efterföljaren heter Flipper 900 ST

Nu är det utombordare som gäller!

Alla nya Flipper modeller är konstruerade för utombordsmotor. Båten blir mer yteffektiv, vilket ger mer extra utrymmen och svängrum för alla, eftersom hela motorpaketet ligger bakom båten. Där inombordaren normalt sitter erbjuder Flipper 880 ST en generös akterruff med två rejäla kojer. Ovanpå akterruffen finns en trevlig aktersoffa som kan omvandlas till ett stort soldäck ut mot badbryggan.

Flipper sätter trenden!

Flipper har skapat ny trend med en modell som kan varieras på olika sätt. Med det stora skjutbara taket stängt sitter man skyddad, och med värmaren påslagen kan man förlänga säsongen och åka ombonat och fint långt in i november. Flipper 880 ST är lite som en klassisk salongsbåt i modern tappning. När solen tittar fram skjuter man undan taket med ett enkelt handgrepp och vips förvandlas 880 ST till öppen daycruiser av senaste design.

Hela Flippersortimentet hittar ni hos Flipper Marin
880 ST har tre separata sovutrymmen!

Sex personer sover bekvämt ombord, fördelat i den mycket rymliga och avskilda akterruffen med egen ingång, den mysiga och inbjudande loungesoffan som bäddas för två, samt den inventiösa owners cabin längst fram. Elegant ekinredning och moderna ljusa textilier skänker hela båten en lugn och påkostad atmosfär.

Kök och badrum!

Den öppna planlösningen i sittbrunnen rymmer ett modernt mycket välutrustat pentry, som kan glädja den mest kräsne kocken inte minst när takluckan är öppen och man står ute i det fria och lagar mat. Det stora matbordet där sex personer kan trivas blir till glädje för många härliga middagar med familj och vänner. Rymligt, ljust duschrum med wc, kompletterar hela intrycket av väl genomtänkt design med funktion som tilltalar alla.

Flipper 880ST är rymligare än andra!

Man häpnar över den optimala planeringen och layouten. Lika lätt att komma ombord från för eller akter, genom den smidiga öppningsbara vindrutan och insteget via badplattformen. Med den stora takluckan öppen blir hela sittbrunnen som en härlig terrass ända ut mot aktern där soldäcket finns.
I busväder har man taket stängt och det smidiga kapellet uppfällt, man får då känslan av att sitta på en riktig skärgårdsveranda med härlig utsikt för alla, midsommarfesten eller kräftskivan är räddad.

880 Sport Top ger körglädje till sjöss!

När man drar på och känner kraften från den imponerande Mercurymotorerna, kommer båten lugnt och snabbt upp i fart, tack vare den helt obefintliga planingströskeln. Det är egentligen först loggen som skvallrar om att man är uppe i över 30 knop och bara susar fram. Den väldimensionerade styrningen är lätt och samtidigt distinkt. Att provocera båten till överraskningar är helt omöjligt, den går dit du vill, lugnt, stadigt och majestätiskt. Man ryser av välbehag och stolthet när man kör sin Flipper 880 ST. Detta är inget annat än en modern båt för dagens krävande båtmänniskor som tycker om att utmana skärgården och samtidigt värnar om säkerhet, funktion och innovativ design.

Längd

8,52 m

Bredd

3,15 m

Torrvikt

3000 kg

Motor

300-600 hk

Tankvolym

380 L

Kojplatser

4+1

Färskvatten

100 L

Septiktank

47 L

Djup

0,70 m

Personer

10

FLIPPER SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Flippermodeller. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Flippers starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Flipper 880 ST.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-02