Mercury V6 diesel

Effektiv dieselmotor i Aquador 28 HT

En modern V6 diesel i Aquador 28 HT

Den nya motorn Mercury Diesel 3.0 L med common-rail är otroligt effektiv med avsevärt förbättrad acceleration och topphastighet, allt möjligt tack vare ett nytt, vattenkylt VGT-turboaggregat. Detta nykonstruerade system plus ett avancerat motorstyrningssystem ger kortare tid till planing och en enastående allmänprestanda.

Hela Aquadorsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
En tillförlitlig diesel V6

Det är enklare att njuta av din tid ute på vattnet tillsammans med en motor som presterar dag efter dag. Mercury Diesels 3.0L-motor är monterad i dagens Aquadorbåtar som alltid värdesätter den senaste tekniken, vilket ger ett fullständigt förtroende för tillförlitligheten. Kombinera Mercury Diesel 3.0L-motorns tillförlitlighet och prestanda med Mercurys SmartCraft system och en full uppsättning tillbehör som alla bidrar till en oöverträffad båtupplevelse.

Diesel V6:an är är otroligt tyst!

Mercury Diesel 3.0L levererar en fantastisk effekt i kombination med minimalt buller och vibrationer, samtidigt som luftfiltret arbetar dubbelt som ljuddämpare och avlägsnar det vinande ljud som annars kopplas till dieselmotorer. Motorfästena är konstruerade för att minimera vibrationerna. Det har aldrig varit enklare att bedriva ett samtal i marschhastighet.

Mercury har lanserat en effektivare dieselmotor!

Mercury är världsledande inom marin framdrivning och marin teknik, och har en ny 3,0-liters dieselmotorer för drev, som är 270 hk. Den kommer att vara ledande i sin klass avseende flera olika egenskaper:

  • Suverän acceleration
  • Tillförlitlighet
  • Enkel installation
  • Enkelt underhåll
  • Tystast på marknaden
  • Minimalt med vibrationer
V6 diesel uppfyller Tier 3-utsläppskrav

Större båtar behöver dieselmotorers vridmoment vid låga varvtal och deras extrema hållbarhet. Dessa inombordare uppfyller Tier 3-utsläppskraven, vilka avser minska dieselmotorernas inverkan på miljön.

V6 diesel är helt kompatibel med Mercurys SmartCraft-teknik, som ger användarna direkt åtkomst till en stor mängd motorrelaterad information och mätningar, samt påminnelser om underhåll och felsökningshjälp.

Motorn använder ett nytt och vattenkylt VGT-turboaggregat samt commonrail-bränsleinsprutning för en exceptionell prestanda och avsevärt förbättrad acceleration och topphastighet.

Provkör en Aquador med en modern V6 diesel

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Tack vare Aquadors starka varumärke, vår erfarenhet, höga serviceanda och breda utbud av tjänster, blir det enkelt, och ekonomiskt tryggt för dig att äga en Aquador.

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-03