Flipper 900 DC

Testvinnaren!

Båtliv har testat Flipper 900 DC

Flipper 900DC är en daycruiser på nio meter som är en maffig utflyktsbåt, den kan även fungera som ett sommarställe med obegränsade möjligheter. När solen lyser och värmer, är en daycruiser det härligaste sättet att känna obegränsad frihet och uppleva nya äventyr med. Tack vare det smarta kapellet, kan man fortsätta skärgårdsäventyren om regnet överraskar. Norrmannen Karl Marius Norschau, som även ritat norska Windy, har med Flipper 900 DC, skapat den ultimata daycruisern.

Hela Flippersortimentet hittar ni hos Flipper Marin
900 DC ÄR BYGGD FÖR EUROPA OCH NORDAMERIKA!

Flipper 900 DC utrustas med dubbla Mercury V8-300 Verado, 600 hk, som ger en toppfart på imponerande plus 50 knop. Skrovet inbjuder till aktiv och kul körning med ett grymt grepp i alla manövrar. Ergonomiskt genomarbetad förarplats med dubbla Simrad GO12 Glassbridge, höjer komforten och precisionen för skepparen. Två individuellt justerbara stolar ger känslan av soffa men ger förare och passagerare frihet att anpassa sin egen sittkomfort. 900 DC går tryggt och behagligt i alla fartregister med obefintlig planingströskel, vilket ger en trygg och behaglig upplevelse för alla ombord, och en sund bränsleförbrukning.

INGEN VANLIG DAYCRUISER!

Flipper 900 DC vänder sig till dig som kräver lite mer, och som uppskattar smart, innovativ design. Och som söker en luxuös, robust och komfortabel båt, med väl tilltagna utrymmen för avkoppling, umgänge och övernattning. De höga friborden och den skyddande vindrutan ger en ovanligt komfortabel känsla i hela båten. Detta märks inte minst i den rymliga förhytten med master bed, mittkabin och ett separat, inventiöst WC/duschutrymme. Den ombonade och rymliga interiören, bidrar till lite en yachtkänsla ombord. Flipper 900 DC erbjuder bekväm övernattningsmöjlighet för 6 personer.

Längd

9,05 m

Bredd

3,10 m

Torrvikt

3100 kg

Motor

2 x Mercury V8-300 hk

Tankvolym

445 L

Kojplatser

4+2

Färskvatten

112 L

Djup

0,64 m

CE

B

Personer

11

Flipper 900 DC SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Flippermodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Vi hjälper till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-07