ALUKIN SC 650

SPORT CABIN

SPORTIG ALUMINIUMBÅT FÖR TRANSPORT!

Alukin SC650 (som står för Sport Cabin) är byggd helt i aluminium och lämpar sig för transporter. Båten har en totallängd, inklusive motor, på nästan sju meter. En av många nyheter för i år är att fribordshöjden har ökat med cirka 10 cm. Detta förstärker känslan av säkerhet och inger förtroende när man kommer ombord. Skrovet som numera byggs i Finland, har ökad dimension till 5mm. Och i tillverkningen lägger man upp skrovsidorna i ett stycke, det vill säga inga synliga svetsfogar och det helsvetsade skrovet ger överlägsen styrka.

Hela Alukinsortimentet hittar ni hos Flipper Marin
V6 MED PREMIUMPRESTANDA!

Den innovativa designen gör båten genuint sportig – och lättkörd. Båten går stabilt som ett expresståg, man marschar 20–35 knop med rimlig förbrukning, säger Freddie Meadows. Vid +40 knop är det lite mer av allt. Och med den kompetenta Mercury V6-200, går den otroligt lugnt och samtidigt kraftfullt med en imponerande behaglig ljudnivå. Med motorns elreglage och elhydraulstyrning får man en säker kontroll över båten. Den rejäla bränsletanken som är på 160 liter maximerar din aktionsradie.

Längd

6,50 m

Bredd

2,35 m

Torrvikt

1170 kg

Motor

Mercury V6-200 hk

Tankvolym

140 L

Fribordshöjd

0,80 m

Aluminium

5 mm

Djup

0,90 m

CE

C

Personer

6

ALUKIN SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Alukinmodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Vi hjälper till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-08