SIMRAD

Marinelektronik ni alltid kan lita på!

Aquador använder Simrad NSS16 evo3S

NSS16 evo3S har en 16-tums full HD-skärm för maximal detaljrikedom och helt nya nivåer av inbyggda funktioner med sjökort, radar, ekolod och annat. Den nya iMX 8-processorn med hög prestanda svarar supersnabbt på alla kommandon för fullständig navigeringskontroll. Upplev mycket breda betraktningsvinklar och tillförlitlig pekskärms- eller knappsatskontroll som passar alla förhållanden. Innehåller globalt standardsjökort.

Få ut mesta möjliga av din båtupplevelse

Ta full kontroll över din upplevelse på vattnet. SolarMAX IPS-skärmar erbjuder exceptionell skärpa och mycket breda betraktningsvinklar i alla ljusförhållanden, medan den nya iMX 8-processorn ger supersnabb svarstid för smidiga skärmövergångar.  Välj mellan den väderskyddade pekskärmen och knappsatsen med kontrollratt beroende på situation. Det är enkelt att övervaka och styra all inbyggd elektronik med enkla menyer, anpassningsbar layout med delad skärm och en programmerbar funktionsknapp för snabb åtkomst till de funktioner du använder mest.

Inbyggt ekolod med hög prestanda

Ekolodet ger exceptionell spårning av botten och fiskletarfunktion. Bättre bearbetningskraft än någonsin driver utan problem Active Imaging, som ger en bildlik vy av fiskstim, och som tillval finns ForwardScan-ekolod, som erbjuder den säkraste upplevelsen på sjön med kristallklara vyer av botten framför dig.

Förbättrade sjökortsfunktioner

Du kan välja valfri kombination av delad skärm, vyer i 3D eller navigeringsperspektiv och överlagrad radarbild. Omfattar kompatibilitet med en rad olika sjökort från tredje part.

Tekniska funktioner hos Simrad NSS 16" evo3S
 • Integrerad iMX 8-processor med sex kärnor för överlägsna prestanda
 • 16-tums SolarMAX™ IPS-skärm med mycket bred betraktningsvinkel; kan avläsas genom polariserade solglasögon
 • Växla smidigt mellan pekskärms- och knappsatskontroll
 • Inbyggt ekolod med hög prestanda och 1 kW CHIRP
 • Inbyggd GPS-mottagare och trådlös anslutning
 • Kontrollera Simrad-ekolod, radar, autopilot och andra tillbehör
 • Industristandardanslutning till motorer, ljudsystem och annat
 • TripIntel™-reseplanering och stöd för automatisk ruttdragning
 • Välj diskret infälld montering eller praktisk montering på fäste
 • Ladda ner Simrad-appen och anslut till smartphones, surfplattor och internet-hotspots
 • Innehåller globalt standardsjökort
Flipper och Falcon använder Simrad GO12 GPS

Simrad GO sjökortsplottrar är ett perfekt sätt att utöka möjligheterna hos sportbåtar, motorbåtar och mindre mittkonsolsbåtar. Bakom den superljusstarka skärmen med lättanvänt pekskärmsgränssnitt döljer sig en plotter med inbyggd GPS-mottagare och trådlös åtkomst till de senaste sjökorten och uppdateringarna.

GO-serien är en pålitlig multifunktionsskärm

Styr ljudsystemet ombord och välj bland ett antal olika inbyggda tekniker för ekolod. Kryssa lugnt med det framåtriktade ekolodet ForwardScan eller hitta fiskar som ett proffs med Broadband Sounder CHIRP-ekolod och Active Imaging-ekolod.

Simrad GO12 har touchskärm

Kryssa tryggt genom trånga hamnar, navigera säkert vid dålig sikt, håll ett öga på avlägsna vädersystem och hitta flockar av ätande fåglar som skvallrar om bra fiskeställen.
Automatisk inställning hjälper till att ge en tydlig radarbild i alla förhållanden, medan radarlager kombinerar radardata med navigeringskartor för en lättolkad vy över omgivningarna.

Multi-touch-skärm för intuitiv kontroll som på surfplatta

GO-serien är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner igen. Anpassa startskärmen med de funktioner som du använder mest och visa det du behöver direkt på skärmen med justerbara delade skärmvyer. Markera waypoints på sjökort med ett tryck och tilldela enkelt meningsfulla namn och symboler som gör dem enkla att hitta när du planerar din nästa resa.

Tekniska funktioner hos Simrad GO12
 • Widescreenskärm med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
 • Lätt att använda med enkla pekskärmskontroller som på surfplatta
 • Kompatibel med Broadband 3G-/4G- och Halo-radar
 • Stödjer ett stort antal sjökort från C-MAP med flera
 • Visa och styr din display från en kompatibel smartphone eller surfplatta
 • Inbyggt stöd för CHIRP-ekolod
Bella båtarna använder Simrad Cruise 9

Den ger dig allt du behöver för enkel och okomplicerad GPS-navigering: skärm som går att läsa i solljus, och ekolodsgivare. Du kan visa sjökort, navigering och ekolod samtidigt på skärmen, eller separat i helskärmsläge. Tack vare kontrollratten och knappsatsen kan du navigera i menyer, skapa rutter och se temperatur-, hastighets- och djupavläsningar samt batterispänning utan problem.

Simrad Cruise styrs via kontrollratten

Simrad Cruise har intuitiva menyer så att du snabbt kan hitta den information du behöver, när du behöver, och kontrollratt och knappsats som gör det enkelt att navigera mellan olika skärmvyer. Du behöver ingen instruktionshandbok: med Simrad Cruise är det enda du behöver göra att slå på den och börja använda den!

Se allt på en gång

Få tillgång till den information du vill, som du vill! Du kan visa information på hela skärmen eller dela skärmen, vilket gör att du enkelt kan visa den information du behöver. Vill du plotta din kurs? Visa så mycket som möjligt av allt i närheten genom att visa sjökortet på hela skärmen. Vet du inte vad som finns under dig? Visa botten och automatisk spårning av djup genom att visa ekolodet på hela skärmen. Vill du se allt på en gång? Få tillgång till den perfekta kombinationen av sjökort och ekolod genom att dela skärmen.

Tekniska funktioner hos Simrad Cruise 9
 • Färdas på ett tryggt sätt på sjön tack vare de enkla menyerna samt den lättanvända kontrollratten och knappsatsen
 • Intuitiva menyer och lättanvänd kontrollratt och knappsats
 • Förinstallerat globalt bassjökort
 • Stöder ett stort antal utökade C-MAP-sjökort och Navionics-sjökort
 • Visa all viktig information på en gång med hjälp av förinställningar för delning av skärmen
 • Visa djup, position, batterispänning m.m.
Simrad levereras i alla båtar hos FLIPPER MARIN!

När du köpt din båt hos oss, hjälper vi till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-12