Flipper 650 DC

Genomgång

Sportigt och tryggt i daycruisern 650 DC med Mercury V6
Sveriges populäraste daycruiser!

Flipper 650 DC är den populäraste daycruisern i Sverige och är fortfarande nummer ett på marknaden. Med ett starkt ledarskap och en toppstrategi för att bygga varumärket är Flipper 650 DC känd för att vara bäst i branschen. Dess coola design och smarta funktioner gör den till den bästa valet för alla som letar efter en modern daycruiser. Båten lämnar ingen oberörd, den har allt man kan begära av en modern daycruiser, den är snygg, praktisk, kul att köra och helt självklar i sin funktion.

Sittbrunn som imponerar!

Utöver gångegenskaperna är sittbrunnen det allra bästa med den här båten. Den är väl tilltagen, och layouten tillåter att många ombord känner sig hemma vare sig man vill sola, äta, sova eller bara ”hänga”. Den eleganta, välsydda och tåliga klädseln bidrar till att hela båten utstrålar en sofistikerad kvalitet. Man sitter väl skyddad bakom den eleganta vindrutan och alla sittplatser erbjuder härlig komfort och fri runtom sikt. Medvetna moderna båtköpare kräver idag att de sociala utrymmena och dess funktion, skall erbjuda något extra.

Flipper 650 DC | Walkthrough

Dagsturer eller weekend!

I denna välplanerade daycruiser finns allt det som behövs för en tur i skärgården. Även för den som vill övernatta med familjen är båten utrustad och tillräckligt stor för att tillmötesgå de flesta krav. Här finns två kojplatser under fördäck där man med extradynan nästan får en ”queen size” bädd. Den härliga aktersoffan blir lätt en solbädd eller sovplats för två. Maten håller man kall och fräsch i den elektriska, utdragbara kylboxen. Det lilla gasolköket, som placeras vid vasken och den smarta kemtoaletten gör denna daycruiser till en liten ”weekender”.

Speed hull design och Mercury V6-200 DTS!

Båten imponerar med sitt lättdrivna skrov och planingströskeln är obefintlig. Ett lätt tryck på gasreglaget och båten glider smidigt upp i plan. Nu kan man köra i den fart man vill utan att behöva tänka på att båten ligger rätt i sjön. Detta gör att man lätt får en ekonomisk fart i alla register. Båten går tyst, snålt och tryggt även i hård sjö. Med Mercury V6-200 hk har man en modern effektiv och snål motor, som ger båten imponerande fartresurser. Motorns förträffliga vridmoment gör att hela familjen och allt bagage kan åka med utan att båten känns tung i sjön.

Längd

6,74 m

Bredd

2,46 m

Vikt

1050 kg

Motor

150-200 hk

Bränsle

145 L

Kojer

2+2

Vatten

48 L

Djup

0,70 m

CE

C

Person

7

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2024-02-27