Tack till våra besökare

Allt för sjön är nu slut

Allt för sjön 2024 avslutat

Efter avslutningen av Nordens främsta båtmässa, "Allt för Sjön" i Stockholm 2024, vill vi tacka de 41 000 besökare som gjorde evenemanget till en oöverträffad framgång. Genomförandet av mässan, som sträckte sig över två helger efter sportlovet, blev ett minnesvärt ögonblick för både utställare och besökare.

 

Evenemanget överträffade våra förväntningar på många sätt. Den positiva stämningen och det breda intresset från våra besökare var en glädjande bekräftelse på att vi lyckades skapa något speciellt. Vi uppskattade också den mångfald bland publiken som deltog under dessa dagar.

Under mässan valde vi att fokusera på våra mest efterfrågade båtmodeller från välrenommerade varumärken som Aquador, Alukin, Axopar, Flipper och Nimbus. Det moderna och lockande utseendet på dessa båtar skapade en atmosfär av entusiasm som smittade av sig på besökarna. Att prata direkt med oss gav besökarna chansen att lära sig nya saker om båtmodellerna och få svar på sina frågor. Det var kul för oss att dela vår kunskap och passion för båtlivet med er alla.

Bland de mest populära modellerna som väckte särskilt intresse fanns familjebåten Nimbus 305 Coupé, den mångsidiga salongs- och daycruiserbåten Flipper 900 ST samt den innovativa Nimbus W11 med en elmanövrerad badplattform och dubbla Mercury V10-400-motorer. Vi var glada över att se ett stort intresse även för nykomlingar som Axopar 29 XC och familjebåten Aquador 300 HT. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda våra besökare möjligheten att utforska och uppskatta dessa fantastiska båtar på plats.

Nu ser vi fram emot vårens ankomst då vi har många provkörningar av dessa fantastiska båtar inbokade. Det är en möjlighet för er att komma närmare havet och uppleva båtlivet i dess fulla prakt. Missa inte chansen att fortsätta er båtresa med oss.

Slutligen vill vi återigen tacka er, våra besökare, för att ni gjorde "Allt för Sjön" 2024 till en minnesvärd och framgångsrik händelse. Ert stöd och ert engagemang är kärnan i vad som gör detta evenemang möjligt, och vi hoppas att ni lämnade mässan med många positiva minnen och nya vänskaper.

Med vänliga hälsningar, Flipper Marin

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2024-03-19