TESTVINNARE - AQUADOR 300 HT

Aquador 300 HT

Aquador 300 HT har hedrats med en imponerande silverplats i den prestigefyllda Motor Boat of the Year-utmärkelsen 2024 inom kategorin "Sportscruisers" för motorbåtar upp till 45 fot. Den prestigefyllda tillkännagivelsen gjordes på den internationella båtmässan Boot Düsseldorf och bedömningen var utförd av den respekterade brittiska båttidningen Motorboat & Yachting.

 

Beundransvärd silverplats!

Inför den spännande finalen var 41 båtar fördelade över 9 olika kategorier nominerade till detta eftertraktade pris, som ofta jämförs med fritidsbåtarnas motsvarighet till filmvärldens Oscars. Att kvalificera sig för dessa priser kräver genomgång av omfattande tester till havs, vilket ytterligare understryker Aquador 300HT överlägsenhet och prestanda inom sitt segment. En bekräftelse på att Aquador fortsätter att vara banbrytande och innovativa inom båtindustrin.

Aquador 300 HT | nominerad till Motor Boat Of The Year 2024

Stort elstyrt panoramatak!

Ett helt nytt grepp för Aquador är takets utformning som huvudsakligen består av glas samt två rejäla elmanövrerade panoramatakluckor, öppningsbara akter-kapell-rutor som man enkelt skjuter in i en kapellgarderob på vardera sida. Aquador kallar designen ”let nature in”, vilket är en referens till nordiska traditioner att leva nära naturen. Här är det norrmannen Karl Marius Norschau som stått för formgivningen. Designen följer den senaste internationella trenden med allt stramare linjer och högre skrovsidor, viket ger stora innerutrymmen, som tillsammans med generösa ljusinsläpp, ger en härlig känsla av rymd, även ”under däck”.

Aquador 300HT med walkaroundkänsla!

Gångdäcket på båda sidorna är mycket uppskattat och ger en känsla av walkaround, där passage för- eller akteröver blir säkert och smidigt. Denna däckslösning är mycket användarvänlig och medför trygg, säker bordning och det är lätt och säkert att röra sig akteröver ut mot den extravaganta badplattformen, där den smarta utfällbara soffan överraskar. Här är det plats för mingel och vattenlekar. Inte så svårt att inspireras här, till sköna stunder i solnedgången eller pigga morgondopp! Tycker man att det blir lite för stojigt i minglet på badplattformen, finns det på fördäck en behaglig solbädd för två!

Aquador 300 HT är en fröjd att köra!

Att slå sig ned vid förarplatsen i den bekväma dubbelsätet, är en fröjd för den moderna krävande skepparen. Här finns allt och lite till med en touch av elegans och senaste teknik. De elektroniska reglagen, tre stora multiskärmar Glass Bridge, fluschmonterade reglageknappar, gör det här till en säker och inspirerande förarmiljö. På styrbords sida finns ett praktiskt och öppningsbart sidofönster för att släppa in luft och få bättre överblick över båten. Man känner direkt att Aquador har lagt ned stor omsorg på att skapa en inspirerande och modern förarmiljö.

Hamnen testar Aquador 300 HT

 

Längd

9,35 m

Bredd

3,30 m

Vikt

4500 kg

Motor

270-500 hk

Bränsle

475 L

Kojer

3+2+2

Vatten

142 L

Varmvat.

25 L

Septik

60 L

Djup

0,90 m

CE

B

Person

9

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2024-02-23