AQUADOR 300 HT

Till Möja, till Sandhamn, kanske ut till Gotland

Modern båtdesign handlar alltmer om att skapa ljusa, rymliga och lätthanterliga båtar där komforten sätts i första rummet. Hardtoptaket över sittbrunnen är draget ända bak till aktersoffan och består mestadels av glas, som enkelt kan öppnas med en knapptryckning. Kapellrutorna längst bak ”körs in” i varsin kapellgarderob. I öppet läge är känslan av att vistas utomhus inte långt borta, oavsett man befinner sig i salongen eller på badplattformen.

Aquador 300 HT - till Möja, till Sanhamn, kanske ut till Gotland

Aquadors nya AquaDynamic-skrov gör att båten planar vid lägre hastigheter samtidigt som de kräver mindre gaspådrag för att komma upp i marschfart, något som ger lägre bränsleförbrukning. Tillverkningen sker genom vacuuminjicering som är en byggmetod som optimerar materialåtgången och ger minsta möjliga miljöpåverkan vid produktion. När det gäller motoralternativ finns det med antingen V6, V8 diesel-inombordare eller med Mercury-utombordare

En rymlig badplattform med en utfällbar soffa och tillhörande bord, inspirerar till avkopplande stunder med familj och vänner. Man kan inte annat än bli imponerad av den smarta layouten, när man kliver ombord via aktern in mot den eleganta och ombonade salongen, där hardtop-glastaket erbjuder skydd mot både sol och regn. Härinne erbjuds ett förnämligt inventiöst pentry, där inget saknas.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

Föräldraledig

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-01-13