FALCON

Modellprogram 2023

Falconbåtar är moderna aluminiumbåtar med hög coolfaktor. Många uppskattar att båten i stort sett är underhållsfri. Dock tycker många att aluminiumbåtar blir lite råa, då själva materialet inte har någon ”mysfaktor”. Och det är här Falcon kommer in i bilden. Vissa kalla detta för hybridbåtar, när skrovet är aluminium och resten, överbyggnad och inredning är i plast. Vi kallar det inte för hybrid, vi kallar det för modern aluminiumbåt.

Aluminiumskroven byggs i Finland, med hela skrovsidan i ett stycke. Och med massiva hela längsgående skrovbalkar med tvärspant, som ökar vridstyvheten. Insidan på skroven är isolerade med polyuretanskum och detta gör Falconbåtarna tystare och mer komfortabla än de flesta andra båtar. Falconbåtar är anpassade för Skandinavien, där många båtägare ställer högre krav på funktion, sjöegenskaper och kvalitet.

FALCON FÅR HÖGSTA BETYG AV SINA BÅTÄGARE!

I en test visade det sig klart och tydligt att ägarna till en Falcon är mycket nöjdare än den genomsnittliga aluminiumbåtsägaren. Det visar sig att ägarna till Falcon tycker att båten levererat över förväntan i viktiga faktorer, som exempelvis bränsleförbrukning, funktion och komfort men också andra aspekter som körglädje och kvalitet. Båtlivet ska vara enkelt och vi på Flipper Marin är måna om att göra livet lätt för båtälskaren.

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-01-12