AQUADOR

broschyr/katalog på 250HT & 300HT

Aquador lanserar en helt ny generation båtar i vad som är varumärkets mest omfattande produktförnyelse på 20 år. Vi kommer att visa Aquador 250 HT och 300 HT på båtmässan i Stockholm 9-19 mars 2023. 380 HT som är den hittills största Aquadorbåt någonsin kommer att visas i Düsseldorf 2024.

Aquador 300HT | Hard Top

Aquadors nya AquaDynamic-skrov gör att båten planar vid lägre hastigheter samtidigt som de kräver mindre gaspådrag för att komma upp i marschfart, något som ger lägre bränsleförbrukning. Tillverkningen sker genom vacuuminjicering som är en byggmetod som optimerar materialåtgången och ger minsta möjliga miljöpåverkan vid produktion. När det gäller motoralternativ finns det med antingen V6, V8 diesel-inombordare eller med Mercury-utombordare.

Aquador
Störst i klassen!

Aquador 250 Hardtop upplevs också som mycket rymligare än vad som förväntas av en båt i den här storleken och det beror till stor del på en kombination av bredd, höjd, stor badplattform och den yteffektiva layouten i sittbrunnen, med en ombonad aktersoffa om babord, en säker dörr ut till den nästan fyra kvadratmeter stora badbryggan, som kommer väl till pass under sommarens vackraste dagar. Här finns det plats badlekar och mingel.

 

Broschyr

Broschyr

Aquador uppmärksammas främst för sina generöst tilltagna sociala ytor. Och inventiösa, bekväma boutrymmen, som anses vara marknadens bästa. Hantverk och materialval är på högsta nivå. Man ser att tillverkaren inte har sparat på vare sig detaljer eller resurser, här är endast det bästa gott nog. Klassiska materialval som teak, elegant läderklädsel, Silvertex och handpolerat rostfritt, för tankarna till storheter inom båtbyggarkonsten.

Aquador logo

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2023-01-16