ÅRET-RUNT-BÅT!

FÖR AKTIVA MÄNNISKOR

Gångbild från styrbord sida

ALUKIN i Täby ‐ Flipper Marin

Flipper Marin i Täby kompletterar nu sitt utbud med helsvetsade året runt båtar i aluminium. Alukins aluminiumbåtar byggs för människor med en aktiv livsstil som vill använda sin båt under större delen av året.

Marinan i Täby kompletterar nu sitt utbud med en ny kategori av båtar som man fram tills nu saknat. Helsvetsade båtar i aluminium.

Alukins båtar från Roslagen är från starten främst framtagna för kommersiella syften. I dag används båtarna av människor med en aktiv livsstil som kräver tåliga båtar som kan användas året runt.

‐ Vi har sökt efter ett komplement i den här kategorin av båtar som vi saknat. Vi är otroligt entusiastiska att vi nu hittat ett båtmärke som lever upp till våra kvalitetskrav. Dessutom har våra förväntningar besannats när det gäller interiör och komfort. Det här är tåliga båtar som ger ett njutbart båtliv under den långa säsongen, säger Christer Rexholt på Flipper Marin.

Stockholms bästa läge!

Den anrika marinan i Täby erbjuder ett ”all inclusive” koncept där allt ingår, med komplett utrustade båtar inom olika kategorier från de starkaste varumärkena i Sverige. Marinan i Täby är noggranna med att hålla en hög servicenivå hela vägen, från att hjälpa kunden med ett inbyte och finansiering, till försäkring och service av den nya båten. Servicen toppas med att ombesörja upptagning, sjösättning och vinterförvaring.

‐ Vår vision är att bygga hållbara båtar för proffs och människor som älskar skärgården. Flipper har ett attraktivt läge som gör det lättillgängligt för båtspekulanter att provköra båtarna i en trevlig miljö. Helheten tilltalar många av Alukins båtköpare som vill njuta av fritiden och ha ett bekymmersfritt båtliv året om.

Styrkan i ALUKINs skrovkonstruktion är testat och välbeprövat av båtanvändare med de allra högsta kraven på säkerhet. Där sjöegenskaper i ett välbalanserat skrov har varit avgörande. Skrovet är designat för de bästa köregenskaperna i hela fartregistret och byggt för de hårda väderförhållanden som det nordiska klimatet ofta bjuder på.

 

ALUKIN NU HOS FLIPPER MARIN I TÄBY/STOCKHOLM
Publicerat 2020-01-13