ALUKIN i Täby - Flipper Marin

Flipper Marin i Täby kompletterar nu sitt utbud med helsvetsade kvalitetsbåtar i aluminium. Alukins aluminiumbåtar byggs för människor med en aktiv livsstil som vill använda sin båt under större delen av året.  

Flipper Marin Täby kompletterar nu sitt utbud med en ny kategori av båtar som man fram tills nu saknat - helsvetsade båtar i aluminium.

Alukins båtar från Roslagen är från starten främst framtagna för kommersiella syften. I dag används båtarna av människor med en aktiv livsstil som kräver tåliga båtar som kan användas i det närmaste året runt.

  • Vi har sökt efter ett komplement i den här kategorin av båtar och vi är glada att vi nu hittat ett båtmärke som lever upp till våra kvalitetskrav och förväntningar även när det gäller interiör och komfort. Det här är tåliga båtar som ger ett enkelt och njutbart båtliv under den långa säsongen, säger Christer Rexholt på Flipper Marin.

Den anrika marinan i Täby erbjuder ett ”all inclusive” koncept där allt ingår, med komplett utrustade båtar inom olika kategorier från de starkaste varumärkena i Sverige. Marinan i Täby är noggranna med att hålla en hög servicenivå hela vägen, från att hjälpa kunden med ett inbyte och finansiering, till försäkring och service av den nya båten. Servicen toppas med att ombesörja upptagning, sjösättning och vinterförvaring.

  • Vår vision är att bygga hållbara båtar för proffs och människor som älskar skärgården. Flipper Marin har ett mycket attraktivt läge som gör det lättillgängligt för båtspekulanter och att se och provköra båtarna i en trevlig miljö. De har också ett tänk kring helheten som vi tror tilltalar många av Alukins båtköpare som vill njuta av fritiden och ha ett bekymmersfritt båtliv året om, säger Maria Nikula på ALUKIN Boats Sweden AB.

Missa inte Provkörningshelgen 6-8 september hos Flipper Marin!
Helgen efter flytande båtmässan i Gustavsberg kan ni provköra Aquador, Flipper, Falcon, Buster och Alukin hos oss.

Fredag 10-15
Lördag 10-15
Söndag 10-15

Flipper Marin
Hamnvägen 8
Täby/Stockholm
08-544 44 240
www.flippermarin.se

Publicerat 2019-08-22