Ta båten och ha Svemester i Stockholmsskärgård i sommar

 

Möja är värt ett besök!

Möja är en Ö i Stockholmsskärgård

Möja ligger geografiskt ganska exakt mitt i skärgården, med innerfjärdarna norr om Värmdö i väst och en egen skärgård i ost med Björkskär längst ut mot öppna havet. Det är en av de största öarna och här bor nästan 300 människor året runtByarna är stora med skärgårdsmått och har till stor del kvar sin karaktär från förra sekelskiftet. Möja sjuder av aktivitet, bland de totalt runt 60 företagen finns bland annat båtvarv, snickeri, affärer, fiskförsäljning, vandrarhem och krogar. Ön har både skola och dagis. Affär och flera boenden är öppna året runt.

Möja är en Ö i Stockholmsskärgård

Ön är perfekt upptäcktsfärder av olika slag. Det går att hyra cykel både i Berg på södra delen och i Ramsmora längre norrut. I Berg kan man också hyra kajaker och ge sig ut i den vackra och skyddade Möjaskärgården med fina vikar och skyddade små skär. Det finns markerade vandringsstigar på ön. Det finns gästhamnar i Kyrkviken, Löka och i Långvik. Möjas stränder är ganska otillgängliga för bad och inga fasta badplatser finns. Bastu finns på Ostholmen. Där finns också en Öppen bod där det går att övernatta.

Mycket att upptäcka och göra på Möja
BO OCH ÖVERNATTA

Möja är en stor ö med många bofasta och mycket service. Här finns gästhem, vandrarhem, stugby, Bed & Breakfast och mycket mer.
För mer detaljerade uppgifter om service och övernattning kontakta Möja turistinformation.
Tel: 08-571 640 53
Möja turistinformation

VANDRARHEM

Gästhem finns i Långvik.
Öppet maj – septembet.
Tel: 08-571 641 07

Vandrarhem (STF) finns i Berg.
Öppet året runt.
Tel: 08-10 02 21

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2020-04-07