AQUADOR 25 DC

Vackra Skurusundet ut till Baggensstäket

Baggensstäket är ett sund i Stockholms skärgård, mellan Värmdö och fastlandet. Det utgör en farled mellan Baggensfjärden och Lännerstasundet. Farleden fortsätter norrut genom Skurusundet till Stockholm. Sundet är grunt och smalt och kan passeras endast av små fartyg och båtar med upp till 3 meters djupgående. Den smalaste passagen, Knapens hål, har en bredd av knappt 20 meter.

Vackra Skurusundet ut till Baggensstäket i en Aquador 25 DC
AQUADOR 25 DC - WEEKENDLYX FÖR HELA FAMILJEN

Det började med Aquador 23DC för många år sedan. Båten förbättrades senare till att bli Aquador 24 DC. Nu är båten helt fulländad som Aquador 25 DC. Delvis helt ny layout har tagit båten till en helt annan nivå. Och det som imponerar mest är den enorma badplattformen som för tankarna till stora syster Aquador 28. Plattformen med plats för både solstol och badgäster, är som ett soldäck med direkt access till vattnet. På den stora plattformen, finns också en flushmonterad lucka, till ett smart och rymligt stuvfack. En öppning i aktern med liten dörr, gör nu att man gå rakt ned i sittbrunnen utan att behöva kliva på dynan i aktersoffan.

Längd

7,97 m

Bredd

2,56 m

Torrvikt

1900 kg

Motor

Mercury V6-250 hk

Tankvolym

200 L

Kojplatser

3+2

Färskvatten

48 L

Djup

0,85 m

CE

C

Personer

7

AQUADOR SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Aquadormodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Vi hjälper till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-26