Flipper 800 DC

Att lägga till mellan två Y-bommar

Körupplevelsen i 800 DC är som i en snabb sportbil

Till skillnad från många andra båtar med liknande fartresurser, är 800 DC lättkörd och kräver ett minimum av trim. Båtens styva skrov har en trygg, behaglig gång och skär elegant genom sjön. Detta gör även båten mycket kursstabil i höga farter. En Mercury V8 300 Verado, med elreglage och elhydraulstyrning gör båten till en riktigt kompetent högfartsbåt. Och känslan av detta förstärks när du kan justera avgasljudet med ”Silent Choice” funktionen, så att V8.an får säga sitt! Du kan känna att du ”äger” alla fjärdar och det är med ett leende på läpparna du kör din Flipper 800DC.

Enkelt att lägga till med Flipper 800 DC

Förarplatsen lämnar ingen oberörd, den påkostade stolen har inga begränsningar i justeringsmöjligheter. Den eleganta vindrutan skyddar perfekt - även i hastigheter över 50 knop. Alla instrument och reglage är strategiskt placerade och en stor Multiskärm förstärker intrycket av en säker, modern och väl genomtänkt förarmiljö. I Simradskärmen döljer sig inte bara en avancerad GPS, här visas all motordata, man hanterar även cruise control och active trim på skärmen. Och allt detta gör att du enkelt och säkert kan behålla kontrollen på både båt och familj i alla farter. Bilindustrin ligger långt framme med säkra förarmiljöer. Nu gör Flipperbåtarna det också!

Att lägga till med Flipper 800 DC mellan två Y-bommar
800 DC HAR SMARTA LÖSNINGAR!

Det finns ett pentry ombord, men det syns inte! Tryck på en kapp på instrumentpanelen och köket fälls upp framför passagerarplatsen. En elegant lösning som även sparar utrymme. Under passagerarsätet sitter en utdragbar kylbox som rymmer 36 lit. Smarta och effektiva ventilationsgångar till förruffen, ser till att det alltid är god luftväxling i utrymmet. Och ruffen är även försedd med snillrika fönster i både skrov och däck, som förstärker känslan av ljus och rymd. Det finns även en toalett som vid behov kan skjutas fram från ett utrymme under durken. Den syns bara när den behövs!

Längd

8,08 m

Bredd

2,54 m

Torrvikt

1700 kg

Motor

Mercury 200-400 hk

Tankvolym

256 L

Kojplatser

2+2

Färskvatten

48 L

Djup

0,75 m

CE

C

Personer

7

FLIPPER SER DU HOS FLIPPER MARIN!

Välkommen till vår moderna utställningshall i Täby. Här visar vi alla Flippermodellerna. Och vi erbjuder provturer på Stora Värtan, smarta paketlösningar, bra försäkringar och finansieringslösningar. Vi hjälper till med allt från service, underhåll och vinterförvaring. Vi på Flipper Marin tycker om nöjda kunder! Hamnvägen 8, Täby/Stockholm, Tel: 08-544 44 240, www.flippermarin.se

Kontakta en av våra säljare

Kent Ohlsson

Säljare

Patrik Lindton

FD. Säljare

Filip Åkesson

Studerande

Peder Kalling

Senior Advisor

Christer Rexholt

Förs. chef
Publicerat 2021-03-25